Ingezonden persbericht

Mobile Point aangesteld als importeur van Stowaway keyboards

NIJMEGEN, 20040108 -- Mobile Point heeft een exclusieve overeenkomst gesloten met ThinkOutside Inc. voor de verdeling van de bekende Stowaway PDA keyboards in de Benelux.


Nijmegen, 8 januari 2004 - Think Outside Inc. is ontwikkelaar en producent van de bekende Stowaway PDA keyboards waarvan er wereldwijd reeds meer dan 2 miljoen exemplaren zijn verkocht. De Stowaway keyboard serie wordt onder OEM label gevoerd door grote merken als HP, PALM, Fellowes en Targus. Stowaway keyboards zijn de eerste en enige 100% full-size inklapbare keyboards voor handhelds. Ze hebben reeds vele prijzen gewonnen door het unieke design en gebruiksgemak. Door het unieke design hebben ze zelfs een plaats verworven in de "Design Collection" van het "Museum of Modern Art" (MoMA) in New York. Mobile Point, een leverancier van mobiele communicatie oplossingen, is aangesteld als importeur van de ThinkOutside Stowaway keyboard range in de Benelux.

De Stowaway modellen die gevoerd worden zijn geschikt voor bijna alle Microsoft Pocket PC's en voor de Sony Clie serie gebaseerd op PALM OS. De range omvat de Stowaway "Original", de Stowaway XT, de Stowaway Wireless (infrarood) en wordt op korte termijn uitgebreid met het Stowaway Bluetooth Wireless Keyboard. Dit nieuwe Bluetooth model zal naast de Pocket PC ook ondersteuning bieden aan bijvoorbeeld Smartphones en andere bluetooth apparaten. Voor ontwikkelaars van Bluetooth devices heeft ThinkOutside een gratis developers kit ter beschikking gesteld. Hiermee wordt het voor ontwikkelaars mogelijk om hun Bluetooth devices "Stowaway ready" te maken.

Voor meer informatie over de Stowaway keyboards verwijzen we u graag naar de Nederlandstalige website www.pda-point.nl. Deze site is bedoeld als informatieve website voor eindgebruikers en reseller.




Ingezonden persbericht