INCA IMPORT BV

Nieuwe Nikon digitale camera's voor populair marktsegment

Nikon introduceert 2 nieuwe digitale compactcameras, die een perfecte aanvulling vormen voor de bestaande Nikon cameras in het uiterst populaire 2- en 3 Megapixel segment.
Het gaat om de Nikon COOLPIX 2200 (2,0 Megapixels effectief) en COOLPIX 3200 (3,2 Megapixels effectief).

De cameras zijn uiterst gemakkelijk te bedienen; door het ergonomische ontwerp liggen ze bijzonder goed in de hand. Het befaamde Nikon optiek garandeert haarscherpe, detailrijke fotos en de Nikon toptechnologie zorgt voor maximaal fotoplezier. Nieuw is dat de camera is voorzien van een ruim bemeten intern geheugen (15 MB), zodat men zelfs zonder kaart in de camera kan fotograferen. De camera kan daarnaast worden gebruikt met SD-geheugenkaarten.

Een aantal creatieve opties maakt fotograferen nog leuker, zoals de speciale kleurstanden voor Sepia, Zwart-wit of Koelblauwe fotos. De 15 Onderwerpsstanden zorgen voor optimale camera-instellingen onder alle denkbare omstandigheden.

Als nieuw optioneel accessoire wordt een bijbehorend onderwaterhuis WP-CP1 geĂŻntroduceerd, waarmee men probleemloos in de regen, op het strand, of zelfs onderwater (tot 40 meter diep) kan fotograferen.

Voor een nadere kennismaking met de nieuwe cameras verwijzen wij u graag naar de Nikon Product Catalogus op www.incabv.nl.

Voor meer informatie en beeldmateriaal kunt u terecht op pers@incabv.nl.

Inca Import BV (Nikon importeur Nederland)
Postbus 354, 2000 AJ, Haarlem
tel. 023-5101910
fax. 023-5243551


08 jan 04 08:00