IRON MOUNTAIN

Iron Mountain Incorporated kondigt voorgestelde uitgifte aan...

Iron Mountain Incorporated kondigt voorgestelde uitgifte aan van GBP 125 Miljoen senior achtergestelde obligaties

BOSTON, January 7/PRNewswire/ -- Iron Mountain Incorporated (NYSE: IRM), de marktleider in archief- en informatiebeheer, kondigde vandaag een voorgestelde uitgifte aan van GBP 125 miljoen totale nominale hoofdsom van zijn senior achtergestelde obligaties met vervaldatum 2014. Het bedrijf wil het nettobedrag van de uitgifte gebruiken voor de financiering van de eerder aangekondigde overname van het 49,9% aandelenbelang van Mentmore plc in Iron Mountain Europe voor een totale ruilwaarde van GBP 82,5 miljoen, wat de terugbetaling omvat van de bedrijfskapitaalfinanciering die Iron Mountain Europe aan Mentmore verschuldigd is, en voor algemene bedrijfsdoeleinden, waaronder de mogelijke terugbetaling van uitstaande leningen volgens zijn doorlopende kredietfaciliteit, de mogelijke terugbetaling van andere schuldenlast en mogelijke toekomstige overnames en investeringen. De exacte voorwaarden en timing van de uitgifte zullen afhangen van marktomstandigheden en andere factoren.

(Logo: http://www.newscom.com/cgi-bin/prnh/20030505/IRMLOGO )

De obligaties worden enkel verkocht aan 'Qualified Institutional Buyers' zoals gedefinieerd in Rule 144A en aan personen buiten de Verenigde Staten zoals gedefinieerd in Regulation S. De obligaties zijn niet geregistreerd conform de Amerikaanse Securities Act van 1933 of conform de effectenwetgeving van enig ander rechtsgebied, en, tenzij zo geregistreerd conform de Securities Act van 1933, mogen ze niet aangeboden of verkocht worden in de Verenigde Staten behalve overeenkomstig een vrijstelling van, of in een transactie die niet onderworpen is aan, de registratievereisten van de Securities Act en toepasselijke effectenwetgevingen van een staat. Dit persbericht vormt geen aanbod, voorstel om te verkopen, of een verzoek van een aanbod om eender welke obligaties te kopen in eender welk rechtsgebied waar zulk aanbod, verzoek of verkoop onwettig zou zijn.

Stabilisatie/FSA

Over Iron Mountain

Iron Mountain Incorporated is wereldwijd een betrouwbare partner voor uitbestede diensten voor archief- en informatiebeheer. Het bedrijf werd opgericht in 1951 en is blijven groeien en biedt haar diensten aan meer dan 150.000 klanten in heel de Verenigde Staten, Canada, Europa en Latijns-Amerika. Iron Mountain biedt diensten voor archiefbeheer voor zowel fysieke als digitale media, ondersteunende diensten voor noodvoorziening en consultingdiensten - diensten waarmee bedrijven geld kunnen besparen en hun risico's kunnen beheren die verband houden met wettelijke en gereglementeerde vereisten, bescherming van belangrijke informatie en problemen van bedrijfscontinuïteit. Voor verdere informatie, bezoek de web site www.ironmountain.com.

Contact: Stephen P. Golden
Director of Investor Relations

+1 (617) 535-4799

Web site: http://www.ironmountain.com

Source: Iron Mountain Incorporated

Stephen P. Golden, Director of Investor Relations van Iron Mountain Incorporated, +1-617-535-4799/ Foto:
http://www.newscom.com/cgi-bin/prnh/20030505/IRMLOGO. AP Archive: http://photoarchive.ap.org. PRN Photo Desk, +1 888-776-6555 or +1
212-782-2840//FCMN Contact: sgolden@ironmountain.com


08 jan 04 08:43