Tungsten T3-gebruikers vinden moeiteloos de weg met TomTom Navigator voor palmOne

Geen software-installatie vereist: het is 'Plug-and-Go'

Amsterdam, 8 januari 2004 - Gebruikers van Tungsten T3-organisers kunnen zonder stress van punt A naar punt B komen, dankzij de nieuwe TomTom Navigator voor palmOne. Gebaseerd op de succesvolle productreeks van TomTom, biedt deze nieuwe versie van de Navigator-software Tungsten T3-bezitters een 'Plug-and-Go' oplossing die hun handheld verandert in een flexibel en gebruikersvriendelijk autonavigatiesysteem.

Het gebruik van TomTom Navigator voor palmOne handhelds is ongekend gemakkelijk: zodra de voorgeïnstalleerde SD-geheugenkaart in de Tungsten T3 is aangebracht, hebben gebruikers de beschikking over alle software, kaarten, 3D navigatie-overzichten in kleur en gesproken route-instructies in de gewenste taal.

De oplossing maakt gebruik van de nieuwste en nauwkeurigste kaarten van TeleAtlas om gebruikers via de beste route van deur tot deur te leiden. Ook nuttige informatie zoals de locatie van tankstations, winkels, luchthavens en hotels is opgenomen, zodat een trip per auto gemakkelijker wordt dan ooit. TomTom Navigator voor palmOne handhelds is naar keuze leverbaar met een draadloze Bluetooth GPS-ontvanger of met een via kabel verbonden GPS-ontvanger.

Tevens wordt een CD-ROM meegeleverd met daarop een Major Roads of Europe-kaart, waarmee gebruikers trips kunnen plannen door meerdere West-Europese landen. Hiermee wordt TomTom Navigator voor palmOne handhelds het ultieme reisaccessoire.

"Met dit nieuwe product van TomTom, kunnen bezitters van een Tungsten T3 zich nu volledig concentreren op het rijden, zonder dat ze zich zorgen hoeven te maken over de route en zonder dat ze tijd kwijt zijn met het bekijken van de kaart," zegt Alexander Ribbink, director of marketing bij TomTom. "De combinatie van TomTom's geavanceerde Navigator-software en het Palm OS-platform staat garant voor een compleet, gemakkelijk te gebruiken navigatiesysteem voor nog meer mobiele mensen."

TomTom Navigator voor palmOne handhelds biedt onder andere:
* Plug and Go - Geen software om te installeren. Alles dat nodig is - de software en de meest recente kaarten van het gewenste gebied of land - staat gebruiksklaar op de SD-geheugenkaart.
* TomTom GPS-ontvanger - Naar keuze in een draadloze Bluetooth-uitvoering of met een verbindingskabel.
* Eenvoudige installatie - De Tungsten T3 handheld in de meegeleverde houder plaatsen en rijden maar.
* Duizenden bijzondere punten - Met onder andere tankstations, luchthavens, musea, winkels en amusementsgelegenheden.
* Additionele kaarten - Major Roads of Europe, software en gedetailleerde kaarten van een gebied of land, plus een instructiegids op CD-ROM.

TomTom Navigator voor Palm is vanaf medio februari beschikbaar bij retailers in heel Europa, - waaronder Dixons - en via de TomTom mail-order winkel op www.tomtom.com. De adviesverkoopprijs in de Benelux voor TomTom Navigator voor palmOne handhelds met Wireless GPS bedraagt ¤449 (incl. btw). De versie met standaard GPS is verkrijgbaar voor ¤349 (incl. btw).

Over TomTom
TomTom is wereldwijd leverancier van producten voor handheld computers. TomTom biedt mobiele gebruikers een brede reeks aan reizen gerelateerde software, waaronder persoonlijke navigatiesystemen, reisgidsen en woordenboeken. TomTom BV (voorheen Palmtop Software) is in 1991 opgericht in Nederland en heeft vestigingen in Amsterdam, Londen en Boston. De producten van het bedrijf worden verkocht via een distributienet van detailhandelaren in meer dan 15 landen. TomTom is door Intermediair verkozen tot meest innovatieve ICT-bedrijf van 2003. Meer informatie over het bedrijf is te vinden op www.tomtom.com.

Beeldmateriaal kunt u vinden op: www.mcsonline.nl



Ingezonden persbericht