3 e persbericht van donderdag 8 januari 2004

Eindhoven 08-01-2004 - Berichten uit de regio

Eindhoven: Meisje gewond bij verkeersongeval

Een meisje van 17 uit Eindhoven is donderdag om 16.50 uur gewond geraakt bij een verkeersongeval op de Antoon Coolenlaan. Ze reed met haar brommer op het fietspad. Een 73-jarige Helmonder kwam met zijn auto van het parkeerterrein en verleende geen voorrang aan de bromfietsster. Het meisje is met beenletsel naar het Máxima Medisch Centrum gebracht.

Eindhoven: Dronken automobilist botst tegen boom

Donderdag rond 18.30 uur is op de Sliffertsestraat een 42-jarige Veldhovenaar met zijn auto tegen een boom gebotst. De bestuurder was zo dronken dat hij nauwelijks op zijn benen kon staan. De man blies op het politiebureau ruim 2,2 promille. Zijn rijbewijs is door de politie ingenomen en tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

Eindhoven: Verkeersongeval

Donderdagavond rond 19.10 uur is op de kruising Eindhovenseweg en de Hulsterweg een meisje van 17 met haar bromfiets aangereden door een 30-jarige Geldropse. De vrouw kwam met haar auto van de Hulsterweg en reed de Eindhovenseweg op. Ze had de bromfiets niet zien aankomen. Het meisje is met beenletsel en schaafwonden naar een ziekenhuis gebracht.

Eindhoven: Onder invloed

Donderdag om 19.10 uur is op de Insulindelaan een 38-jarige Eindhovenaar aangehouden. Hij zat dronken achter het stuur van zijn auto. De man blies tijdens een ademtest op het politiebureau 1,25 promille. Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt.