Ingezonden persbericht

Gezocht: vrouwen m/v

WOMEN-AT-WORK HEEFT DEUREN GEOPEND



VIANEN, 20040108 -- Detacheringsbureau WOMEN-AT-WORK heeft deze week haar deuren geopend! WOMEN-AT-WORK richt zich met name op de bemiddeling van vrouwen met een opleiding op mbo-, hbo- of academisch niveau en minimaal 1 tot maximaal 4 jaar ervaring in marketing en communicatie. Omdat vrouwen in de regel sterk zijn in de operatie, is bewust gekozen voor de doelgroep vrouwen.


Opdrachtgevers kunnen dan ook rekenen op slagvaardige marketing services medewerkers, projectmanagers, traffic medewerkers, office managers, content medewerkers (internet), management assistenten, event coördinators, Account Assistenten en Account Executives tegen een interessante tariefstelling.

Oprichtster Birgit Treipl is geen vreemde in het bemiddelingsvak van marketing- en communicatiefuncties. Zes jaar geleden richtte zij samen met Erik Stradal FlexConnection op, het nog immer succesvol opererende agentschap voor zelfstandig ondernemers in marketing en communicatie. "FlexConnection is inmiddels in zeer goede handen. Sinds 2003 is Egbert Dijksma managing director van het bureau en daardoor kreeg ik wat meer tijd vrij om na te denken over nieuwe activiteiten", aldus Treipl.

"Ik zie mogelijkheden voor een bureau met een onderscheidende propositie, dat zich bij uitstek richt op de operationele, tijdelijke projecten in marketing en communicatie. We weten allemaal dat vrouwen sterk in het organiseren zijn. Waarschijnlijk zijn er daarom veel vrouwen werkzaam in het communicatievak. Om die reden richten wij ons dan ook vooral op die doelgroep. WOMEN-AT-WORKo/oo heeft een goed georganiseerde backoffice en neemt genoegen met een lagere fee, waardoor het mogelijk is beduidend lagere tarieven te bieden. En dat terwijl onze kandidaten een marktconform salaris genieten."




Ingezonden persbericht