Gemeente Krimpen aan den IJssel


Kunstuitleen
Ieder jaar wordt er door de gemeente Krimpen aan den IJssel een KUNSTUITLEEN gehouden in de Tuyter. Het is dan mogelijk om voor een jaar een kunstwerk te huren.

In de periode 9 t/m 22 januari 2004 hangen en staan in de Tuyter de kunstwerken die voor een periode van een jaar (tot januari 2005) voor 22 euro gehuurd kunnen worden. Het is ook mogelijk om kunstwerken aan te kopen! Het betreft hier dan de kunstwerken die langer dan vier jaar in het bezit zijn van de kunstuitleen. De prijzen hiervoor staan vermeld op de kunstwerken.

In de periode van 9 t/m 19 januari 2004 is de expositie en op maandag 19 januari om 20.00 uur is de feitelijke uitleen en verkoop. Het werk dat nà 19 januari nog niet verkocht of verhuurd is, kan nog tot 22 januari gekocht of gehuurd worden in de Tuyter.

Werkwijze:

De belangrijkste aandachtspunten voor de KUNSTUITLEEN zijn:
1. Wanneer u belangstelling hebt om een werk te kopen of te huren moet u zich vóór 19 januari 2004 inschrijven door een coupon in te vullen en in de bus te doen in de Tuyter.

2. De kunstwerken worden op 19 januari om 20.00 uur verkocht en verhuurd. Wanneer meerdere mensen belangstelling hebben voor één kunstwerk, wordt er geloot. U (of een vertegenwoordiger) dient daarbij in de Tuyter aanwezig te zijn.

3. Wanneer er voor één kunstwerk zowel belangstelling is om het te kopen als om het te huren, zal het werk verkocht worden.
4. Nà 22 januari ontvangt u een rekening voor het huurbedrag van 22 euro per kunstwerk óf het betreffende aankoopbedrag.

Informatie:

Gemeentehuis Krimpen a/d IJssel
Afdeling Welzijn, Onderwijs en Sport
Casimir Hannon, tel. 540715
Maaike van Steenis, tel. 540723

Krimpen aan den IJssel