Ingezonden persbericht


WATNOU..?! VRIJDAG 9 JANUARI TUSSEN 20.00 EN 21.00


Vrijdag 9 januari beginnen we met een nieuwe reeks van WATNOU..?!, het jongerenprogramma van de NMO voor en met jonge moslims. WAT NOU..?! is een uur vervroegd en is voortaan van acht tot negen, elke vrijdagavond.


Deze avond in WAT NOU..?! live muziek van Chahra-Z. In de eerste serie Idols werd ze te licht bevonden, maar in Marokko scoorde ze al een monsterhit die maar liefst een half jaar op nummer één stond. Is Nederland nu ook klaar voor haar?


Martijn Engelbregt is kunstenaar en heeft veel ophef veroorzaakt met zijn jongste project REGONED: 200.000 huishoudens werden via officieel lijkende formulieren gevraagd of ze illegalen kenden en of ze bereid waren deze aan te geven. Wij zijn natuurlijk erg benieuwd naar zijn motieven.


Daarnaast bespreken we met een aantal moslimjongeren de actualiteiten. Zij praten onder andere over de afgenomen solidariteit van burgers: de kliklijn staat dagelijks roodgloeiend en niemand lijkt meer veilig voor de paranoïa van zijn buren.


Benham Taebi wil geld inzamelen voor de slachtoffers van de aardbeving in Iran. Daartoe is het Comité Bam opgericht. Met hem praten we over de juiste aanpak van hulpverlening en over de toekomst van Iran. Is door de ramp meer contact met het westen mogelijk geworden?


Last but not least gaan wij ook nog ff bellen met onze eigen WATNOU..? Imam Mehmet Uygun.


WATNOU..?!


Iedere vrijdag tussen 20.00 en 21.00 WATNOU..?!- een levendig live-programma vol energie, muziek en cultuur.

WATNOU..?! behandelt onderwerpen die moslimjongeren bezig houden. WATNOU..?! biedt jongeren een uniek platform om hun meningen en gevoelens te uiten. Een open podium met ruimte voor discussie, cabaret, muziek en poëzie.


Live vanuit Studio Desmet in Amsterdam.

Brutaal, snel, actueel & pittig. WATNOU..?!