UPC NEDERLAND

UPC biedt nu ook breedband internet in Wijchen en Alverna

Nijmegen, 9 januari 2004 - Vanaf begin januari biedt UPC Nederland in een groot gedeelte van Wijchen en in Alverna breedband internet via de kabel. Zo'n 10.000 gezinnen kunnen nu kiezen voor een van de vier verschillende internetproducten. Voor een vaste prijs en zonder telefoonkosten biedt UPC 'always on' breedband internetdiensten, die snelle en eenvoudige toegang tot vele soorten amusement en informatie bieden.

Aangezien niet elke gebruiker dezelfde behoeften heeft, heeft UPC onder de merknaam chello producten die aansluiten op de behoeften van verschillende internetters:

Product Snelheid (in Kbps) Prijs (in EUR/maand): chello entry 400/64 22,95 chello light 768/128 32,95 chello classic 1500/128 49,95 chello plus 3000/384 79,95

Premium breedband content chello biedt diverse extra's door premium breedband content. Zo biedt chello gratis en exclusief aan alle klanten UEFA Champions League content. Verder is chello musiczone gelanceerd, een legale service voor het downloaden van muziek. Daarnaast zijn ook clips van niet op televisie vertoonde de audities van Idols te zien via chello.

'niet goed, geld terug'-garantie UPC producten hebben kwaliteitsgarantie zodat klanten deze producten zorgeloos kunnen uitproberen. Dat betekent dat wanneer klanten onverhoopt niet tevreden zijn over bijvoorbeeld chello het abonnement binnen 30 dagen kunnen opzeggen. UPC vergoedt dan de abonnements- en eventuele installatiekosten.

Niet overal beschikbaar Hans Troelstra, regiodirecteur: 'Ik ben erg blij dat we nu ook veel van onze klanten in Wijchen chello kunnen aanbieden. Er is veel vraag naar breedband internet. Helaas kunnen dat voorlopig niet overal in Wijchen. Zo'n 3000 klanten in Wijchen zijn aangesloten op het gedeelte van het kabelnet, waar ook het beveiligingssyteem van Kerkeveld gebruik van maakt. Daarom kunnen we deze klanten op dit moment geen chello bieden. We zijn nog in overleg met de gemeente en we hopen dat we hier zo snel mogelijk een oplossing voor kunnen vinden. Wanneer klanten willen weten of chello beschikbaar is kunnen ze de postcodecheck doen op onze website of de klantenservice bellen.'

UPC Nederland UPC Nederland is een dochteronderneming van UGC Europe, Inc. en onderdeel van haar UPC Broadband divisie. Met zo'n 2,3 miljoen klanten is UPC Nederland de toonaangevende aanbieder op het gebied van geavanceerde media- en telecommunicatiediensten in Nederland. Op de consumentenmarkt voert UPC Nederland diensten op het gebied van internet (chello), telefonie en radio & tv. Hiervoor beschikt UPC Nederland in Noord-Holland, Zuid-Holland, Friesland, Gelderland, Flevoland en Noord-Brabant over hoogwaardige communicatienetwerken.

= = =

Noot aan de redactie: Voor meer informatie kunt u contact opnemen met UPC Nederland, Jocelyn Schaap via telefoon 024 844 7525 en/of mobiel 06 29 59 09 97.

UPC N.V.

09 jan 04 10:50