Politie Zeeland


W-0141-2004 RUIT VAN WONING VERNIELD

In de nacht van donderdag op vrijdag werd in de Sottegemstraat in Vlissingen een woningruit vernield.
Het schadebedrag is onbekend.


Z-0142-2004 HENNEPKWEKERIJEN ONTMANTELD

In een woning in de Schoolstraat in Heikant werden donderdag omstreeks 20.45 uur twee hennepkwekerijen ontmanteld.
De kwekerijen werden aangetroffen in de garage en op de eerste verdieping van het pand. Alle apparatuur en ongeveer 600 planten werden in beslag genomen. De bewoner, een 38-jarige man, werd in de woning aangehouden en in verzekering gesteld.


W-0143-2004 WINKELDIEFSTAL

In een winkelpand in de Langstraat in Arnemuiden werd vrijdag om 10.25 uur een 46-jarige Vlissinger aangehouden wegens diefstal van een pakje shag.

O-0144-2004 VERLICHTINGSCONTROLE
Vrijdagochtend werd in de Voorstad in Goes een verlichtings- en rood lichtcontrole gehouden.
Er werden acht fietsers bekeurd voor het niet of slecht voeren van verlichting; twee fietsers kregen een bekeuring voor het rijden door rood knipperend licht van de spoorwegovergang.


W-0145-2004 DIEFSTAL UIT IN AANBOUW ZIJND GEBOUW

In de nacht van donderdag op vrijdag werden uit de kelder van een nieuw, in aanbouw zijnd gebouw op de Kanaalweg in Middelburg vier verwarmingsketels gestolen.
De toegang tot de kelder, die dienst doet als ketelhuis, werd geforceerd. De ketels, die enkele tientallen kilo's per stuk wegen, hebben elk een waarde van een paar duizend euro.

Z-0146-2004 FIETSER GEWOND BIJ AANRIJDING
Een 19-jarige fietser uit de gemeente Terneuzen raakte vrijdag om 07.35 uur bij een aanrijding in de Koegorsstraat in Terneuzen gewond aan zijn rug.
Hij fietste door de Koegorsstraat in de richting van Terneuzen. Achter hem reed een 50-jarige automobilist uit Borgerhout, die door de duisternis de fietser niet zag en hem aanreed. De fietser is met rugletsel per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis in Terneuzen. De fiets en de auto raakten beschadigd.

W-0147-2004 WINKELRUITJES VERNIELD
In de nacht van donderdag op vrijdag werden van een winkelpand in het Groenewoud in Vlissingen vier ruitjes vernield.
Het schadebedrag is onbekend.

O-0148-2004 MOTOR UIT SCHUUR GESTOLEN
In de nacht van donderdag op vrijdag werd uit een schuur, behorend bij een woning in de Hof van Poleij een motor gestolen.
Het betreft een blauwe Yamaha me kenteken MJ-DB-87, de waarde bedraagt meer dan tienduizend euro.





Politie Zeeland