Persberichten district De Leijgraaf

Uden 09-01-2004

DIEFSTAL BIJ BEJAARDE VROUW

VEGHEL - Donderdagmiddag is een 78-jarige vrouw uit Veghel in haar woning aan de Bunders bestolen. Rond 16.30 uur werd er bij haar woning aangebeld. Toen ze opendeed, werd ze direct twee of drie vrouw naar binnen geduwd. De twee of drie vrouwen liepen door haar woning en hadden allerlei vragen aan de vrouw. Toen de vrouwen na enige tijd de woning weer hadden verlaten, bleken er sieraden, geld en een tas te zijn gestolen.

TE VEEL GEDRONKEN

REEK - Donderdagavond rond 19.00 uur is op de Provinciale Weg Zuid in Reek een 24-jarige man uit Gemert bekeurd. Hij reed met een auto terwijl hij te veel had gedronken. De man kreeg een boete van 190 euro en een rijverbod van een uur.

ZONDER RIJBEWIJS

UDEN - Donderdagavond is op de Udenseweg in Uden een 18-jarige man uit Uden bekeurd. De man reed met een vrachtauto, terwijl hij niet in het bezit is van een rijbewijs. Daar de man al vaker is bekeurd voor hetzelfde feit, is de vrachtauto in beslag genomen.

INBRAAK IN WINKEL

SCHAIJK - In de nacht van donderdag op vrijdag even na 04.00 uur is ingebroken in een winkel aan het Europaplein in Schaijk. De toegangsdeur van de winkel werd vernield. In de winkel werden verschillende vitrinekasten vernield. Uit die vitrinekasten werden elektrische apparatuur en telefoons gestolen.

BROMFIETSCONTROLE

UDEN - Vrijdagmorgen is op de route van Erp/Veghel naar Uden op de Knipperdul, Duifhuizerweg en de Goordonksedijk in Uden een bromfietscontrole gehouden. Totaal 15 bromfietsen werden gecontroleerd. Daarvan bleken 10 bromfietsen te zijn opgevoerd. Tegen deze 10 bromfietsers is proces-verbaal opgemaakt. Drie bromfietsen werden voor technisch onderzoek overgebracht naar het politiebureau, omdat deze een veel te hoog vermogen hadden.

GORDELCONTROLE

VOLKEL - Vrijdagmiddag is een autogordelcontrole gehouden op de Rondweg volkel in Volkel. Hierbij zijn 6 personen bekeurd die de autogordel niet om hadden.