Persberichten district Den Bosch

's-Hertogenbosch 09-01-2004

RIJBEWIJS INGEVORDERD BIJ SNELHEIDSCONTROLE

'S-HERTOGENBOSCH - Donderdagavond rond 19.20 uur is op Treurenburg in 's-Hertogenbosch een 32-jarige man uit Ammerzoden bekeurd. Hij reed met een snelheid van 140 km/u over deze weg, waar 80 km is toegestaan. Omdat hij meer dan 50 km/u te hard reed werd zijn rijbewijs ingevorderd.

VROUWEN AANGEHOUDEN VOOR WINKELDIEFSTAL

'S-HERTOGENBOSCH - Donderdagavond zijn drie vrouwen, 22, 22 en 42 jaar uit Polen aangehouden. De vrouwen werden rond 19.25 uur in een winkel aan de Arena in 's-Hertogenbosch betrapt toen ze cosmetica wegnamen. De vrouwen bleken in speciaal geprepareerde tassen voor ruim 600 euro cosmetica artikelen te hebben. Het drietal is voor verder onderzoek ingesloten.

MAN GEWOND BIJ ONGEVAL

VLIJMEN - Donderdagavond is een 28-jarige man uit Vlijmen bij een ongeval gewond geraakt. Rond 22.05 uur reed de man met zijn auto over de Vendreef in Vlijmen. Door nog onbekende oorzaak is hij met zijn auto in de rechterberm terechtgekomen en tegen een boom tot stilstand gekomen. De man moest door de brandweer uit de auto worden bevrijd, omdat hij met een voet bekneld zat. De man is met onbekend letsel overgebracht naar een ziekenhuis in 's-Hertogenbosch.

AUTO-INBREKER AANGEHOUDEN

'S-HERTOGENBOSCH - Donderdagavond werd gemeld dat er werd ingebroken in een auto die geparkeerd stond in de parkeergarage aan de Tolbrugstraat in 's-Hertogenbosch. Toen de politie ter plaatse kwam probeerde de auto-inbreker op de fiets te ontkomen. Hij kon echter op de Oranje Nassaulaan worden aangehouden. De man bleek in de parkeergarage twee auto's te hebben opengebroken. Hij is voor verder onderzoek ingesloten.

SNELHEIDSCONTROLE

VLIJMEN - Donderdagavond is snelheidscontrole gehouden op de Vendreef in Vlijmen. Op deze weg waar 60 km/u gereden mag worden, werden 8 bestuurders bekeurd omdat ze te hard reden. De hoogst gemeten snelheid was 99 km/u.

MAN AANGEHOUDEN VOOR BEDREIGING

'S-HERTOGENBOSCH - In de nacht van donderdag op vrijdag is een 37-jarige man uit 's-Hertogenbosch aangehouden. De man had de portier van een horecagelegenheid aan de Karrenstraat in 's-Hertogenbosch enkele keren met de dood bedreigd. De Bosschenaar is voor verder onderzoek ingesloten.

MAN GEWOND BIJ AANRIJDING

'S-HERTOGENBOSCH - Vrijdagmorgen is een 46-jarige man uit Berlicum bij een aanrijding gewond geraakt. De man reed rond 07.00 uur over de N266 onder 's-Hertogenbosch. Voor hem reed een vrachtauto met aanhangwagen, bestuurd door een 35-jarige man uit Oud Beijerland. De man uit Berlicum bemerkte te laat dat de vrachtauto voor hem moest stoppen voor een verkeerslicht. De man uit Berlicum reed met zijn auto achter tegen de aanhangwagen. De man is met borstletsel overgebracht naar een ziekenhuis.