Persberichten district Maasland

Oss 09-01-2004

GEWONDEN BIJ AANRIJDING

RAVENSTEIN - Donderdagavond zijn twee automobilisten gewond geraakt bij een aanrijding. Een 27-jarige man uit Herpen reed met zijn auto over de Hamelspoelweg in Ravenstein in de richting Herpen. Op de kruising met de Dorpenweg verleende hij geen voorrang aan een over de Dorpenweg rijdende auto, bestuurd door een 48-jarige man uit Cuijk. Beide bestuurders zijn met onbekend letsel overgebracht naar een ziekenhuis in Nijmegen.

RUZIE WAARBIJ GESCHOTEN

GEFFEN - In de nacht van donderdag op vrijdag werd de politie gewaarschuwd omdat in een woning aan de Wan in Geffen een ruzie zou zijn. In de woning van de 40-jarige bewoner was een ruzie ontstaan tussen hem en enkele personen die bij de woning waren gekomen. Mogelijk is bij die ruzie ook een schot gelost. Niemand raakte daarbij echter gewond. Wel raakte de bewoner licht gewond bij de vechtpartij. Wat er is gebeurd is nog niet duidelijk. Daarom wordt door de politie een nader onderzoek ingesteld naar de oorzaak van de vechtpartij en de daarbij betrokken personen.

TE VEEL GEDRONKEN

OSS - In de nacht van donderdag op vrijdag rond 03.40 uur is op de Hertogin Johannasingel in Oss een 47-jarige man uit het Belgische Lummen bekeurd. De man reed met een auto terwijl hij te veel had gedronken. Naast de bekeuring kreeg de man ook een rijverbod van 10 uur en werd zijn rijbewijs ingevorderd.