Politie Limburg-Zuid

Vrouw met hondje niets van doen met openlijke geweldpleging

Sittard-Geleen-Sittard 09-01-2004 - Naar aanleiding van publicaties over de openlijke geweldpleging op de Rijksweg Noord in Geleen, heeft vanmorgen, vrijdagmorgen 09 januari 2004 zich bij de politie een Geleense vrouw gemeld.

De vrouw gaf aan dat zij niets vandoen heeft met de openlijke geweldpleging en dat zij het agressieve drietal in de kleine auto niet kent. Naar aanleiding van de perspublicaties hebben zich bij de politie enkele personen met informatie gemeld en de politie zet het onderzoek naar de openlijke geweldpleging voort.

Een 34-jarige man uit Geleen heeft bij de politie aangifte gedaan van mishandeling. Hij liep afgelopen dinsdag op woensdagnacht, omstreeks 00.45 uur, op de Rijksweg Noord in Geleen toen plotseling een klein model, zilver/grijskleurige auto stopte waartuit een drietal personen stapten die meteen op het slachtoffer insloegen en trapten. Vervolgens zijn de agressieve belagers weer ingestapt en weggereden. Het slachtoffer heeft zich medisch aan zijn bij de mishandeling opgelopen letsels (gebroken duim, gekneusde rib en allerlei blauwe plekken) laten verzorgen.