Gemeente Rotterdam

Stadhuissite verhuist naar rotterdam.nl

(09-01-04) De website van het stadhuis van rotterdam verhuist naar rotterdam.nl: de website van de gemeente rotterdam. De inhoud van de site wijzigt niet, die blijft onveranderd. Wel is de vormgeving en de navigatie anders.

Rotterdam is één van de weinige gemeenten in Nederland die een aparte site voor het stadhuis heeft. De meeste websites van de gemeentehuizen zijn ondergebracht in de gemeentelijke website. In Rotterdam nu dus ook. U kunt de site vinden vanaf de homepage www.rotterdam.nl en dan doorklikken via gemeentebestuur of rechtstreeks via het webadres www.rotterdam.nl/gemeentebestuur

De portal, of rotterdam.nl is de toegangspoort naar gemeentelijke informatie van Rotterdam. Met behulp van rotterdam.nl is het mogelijk via verschillende ingangen en zoekmethoden snel en eenvoudig de gewenste informatie over de gemeentelijke dienstverlening en de stad te vinden. Het inhoudelijk beheer van de site ligt bij de Gemeentebibliotheek Rotterdam en bij de verschillende diensten en deelgemeenten die de informatie hebben geleverd.

De stadhuissite zal nog enige tijd online blijven, maar niet meer worden bijgewerkt. Totdat alle informatie is overgezet, kunt u van de stadhuissite gebruik maken als nieuwsarchief.