Politie Noord- en Oost Gelderland


* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland.

* District Achterhoek


P E R S B E R I C H T


POLITIEDISTRICT ACHTERHOEK


9 januari 2004


Lichtenvoorde - Ongeval

Bij een ongeval donderdag rond 16.30 uur op de James Wattstraat is een 56 jarige automobilist uit Winterswijk gewond geraakt. Een 34 jarige automobilist uit Eibergen verleende geen voorrang aan een 46 jarige bestuurder van een trekker met oplegger uit Vragender en een aanrijding was het gevolg. Door de klap van de aanrijding sloeg de auto van de 46 jarige terug en botste tegen de auto van de 56 jarige uit Winterswijk. Deze stond voor de kruising te wachten. De automobilist uit Winterswijk is voor behandeling overgebracht naar het ziekenhuis. De twee personenauto's en de trekker met oplegger moesten worden weggesleept.


Hummelo - Snelheidscontrole


Donderdag werd een snelheidscontrole met de laser gehouden op de Dorpsstraat. Deze controle werd gehouden n.a.v. klachten. Van de gecontroleerde voertuigen reed één bestuurder 70 km/u waar 50 km/u is toegestaan. Hem werd een transactie uitgereikt.


Lichtenvoorde - Ongeval


Door nog onbekende oorzaak is donderdag rond 16.35 uur op de Ruurloseweg een auto van de weg geraakt en tegen een boom gebotst. De twee inzittenden, de 46 jarige bestuurder uit Winterswijk en een vrouw uit Vragender (leeftijd onbekend) werden met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.


Etten - drankrijder


Bij controle vannacht om 02.20 uur op de Zeddamseweg blies een 27 jarige automobilist uit Ulft 1,9 prom. I.v.m. recidive wordt proces verbaal opgemaakt.


Winterswijk - inbraak in auto


Van een auto, geparkeerd aan de Vrendenseweg, werd donderdagmiddag tussen 12.00 en 12.45 uur een ruit ingetikt. Weggenomen werd onder andere een onbekend geldbedrag, twee rijbewijzen en twee paspoorten.


Ulft - Controle


Donderdagmiddag werd gecontroleerd op de Blenk. Drie automobilisten kregen een bon voor het niet dragen van de autogordel.


Einde berichten


Nadere informatie:

Politievoorlichter Bert Top

055 - 548 60 58



---- --