Politie Drenthe

Vrijdagmiddag 09-01-04

Meppel 09-01-2004 - Nieuws van politie Drenthe

Bromfietser gevallen
MEPPEL - Een 35 jr. bromfietser uit Meppel raakte vrijdagmorgen gewond doordat hij met zijn bromfiets kwam te vallen. De man reed over de Kaapweg in Meppel. Bij de kruising met de Industrieweg gleed hij door een verkeerde remmanoeuvre in combinatie met een glad wegdek onderuit. Met letsel aan o.a. zijn arm is hij per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Inbraak
WAPSE - In de nacht van donderdag op vrijdag is ingebroken in een bedrijfspand aan de Ten Darperweg in Wapse. Men kwam binnen door het forceren van een raam.

Auto weg bij inbraak
HOOGEVEEN - Onbekenden hebben in de nacht van donderdag op vrijdag ingebroken in een bedrijfspand aan de Stephensonstraat in Hoogeveen. Uit het bedrijf is o.a. een witte bedrijfsauto gestolen.

Verlichtingscontrole
PEIZE - Donderdagmorgen hield de politie tussen Peizerwold en Peizermade een verlichtingscontrole op fietsers. Zeven fietsers zijn daarbij bekeurd omdat ze geen- of onvolledige verlichting voerden.

De persvoorlichting voor politie Drenthe wordt tot maandagmorgen 08.00 uur verzorgd door Dirk Neef, bereikbaar per telefoon via 0522 - 274015 of 06-51 557 950.