Politie Noord- en Oost Gelderland


* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland.

* District Noordwest-Veluwe


P E R S B E R I C H T


POLITIEDISTRICT NOORDWEST-VELUWE


9 januari 2004


Epe - Inbraak schuur


In een schuur aan de Wildeforstlaan werd in de nacht van woensdag op donderdag ingebroken. Weggenomen zijn een stoomcleaner en een bladblazer. Men heeft de deur geforceerd om in de schuur te komen.


Epe - Verlichtingscontrole


Donderdagmorgen is van 07.15 tot 08.15 uur een verlichtingscontrole gehouden op de Heerderweg en de Hoofdstraat. Op de Heerderweg werden 14 fietser bekeurd. Op de Hoofdstraat vielen 24 bekeuringen.


Heerde - Verlichtingscontrole


Donderdagmorgen werd in Heerde op verschillende locaties een verlichtingscontrole gehouden. Er werden 7 fietsers bekeurd voor het niet voeren van verlichting. Verder werd van een 46 jarige automobilist uit Heerde een radardetector in beslag genomen en 5 automobilisten bekeurd voor de overschrijding van de max. snelheid.


Elburg - drankrijder


Een 36 jarige automobilist uit Elburg blies vannacht om 00.30 uur bij controle op de Botterstraat 1,0 prom. De man kan een boete tegemoet zien.


Doornspijk - diefstal


Op een camping aan de Klaterweg werden 16 caravans opengebroken. Weggenomen werd onder andere een DVD-speler met afstandsbediening. Wanneer de inbraken hebben plaatsgevonden is niet bekend.


Elburg - Verlichtingscontrole


Donderdagavond werd op verschillende locaties een verlichtingscontrole gehouden. De volgende bekeuringen zijn gevallen: 12x onterecht voeren mistlampen, 11x defecte dimlichten, 6x geen verlichting fiets. Verder zijn nog bekeuringen uitgeschreven voor: 2x niet dragen helm op bromfiets, 3x niet dragen autogordel, 1x inhalen bij inhaalverbod en 1x parkeren op de stoep.


Putten - bromfietser gewond


Donderdagavond rond 18.20 uur is op de Stationsstraat een 26 jarige bromfietser uit Putten gewond geraakt. De man was met zijn bromfiets tegen een geparkeerde auto gereden en onder de auto geschoven. De man had een gebroken been en moest worden overgebracht naar het ziekenhuis.


Ermelo - Ongeval


Donderdag omstreeks 18.25 uur vond op de Leuvenumseveld een aanrijding plaats. Een 21 jarige automobiliste uit Kootwijkerbroek, een 14 jarige inzittende uit Kootwijkerbroek en een 24 jarige inzittende uit Stroe werden met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. De vrouw reed op de Leuvenumseweg in de richting van de Flevoweg. Op de kruising wilde zij linksaf slaan. Zij ziet hierbij een vrachtauto over het hoofd en botst tegen de vrachtauto. De bestuurder van de vrachtwagen, een 54 jarige inwoner uit Hierden bleef ongedeerd.



---- --