AutoRai

9-1-2004

Volkswagen introduceert sportieve en dynamische Polo Fun

Volkswagen introduceert met de Polo Fun een zeer attractief, lifestyle-georiënteerd en sportief model. De nieuwe vierdeurs Fun onderscheidt zich door zijn chroomkleurige dakreling, stoere sportbumpers en spatbordverbreders.

Bovendien heeft de Polo Fun een aangepast onderstel waardoor de auto 20 millimeter hoger ligt dan de basisuitvoering. Bovendien heeft deze nieuwe Volkswagen 17-inch lichtmetalen velgen met banden in de maat 215/40 ZR 17; deze elementen geven de auto een uitermate dynamische uitstraling.

Het sportieve interieur bevat bijzondere stoffen, sportstoelen en een leder omkleed vierspaaks stuurwiel. Daarnaast is de Volkswagen Polo Fun ook een praktische auto, die vier inzittenden sportief laat genieten van diverse details. Te denken valt aan de handige en op diversen manieren te gebruiken chromen dakreling, aan de schakelpookknop met chroomaccent èn Fun-embleem en de chroomaccenten rond de klokken en op de pedalen. Verder blijkt het dagelijkse gebruiksgemak onder andere uit de elektronisch bedienbare ramen voor en achter, de afstandsbediening voor centrale vergrendeling en extra vering en demping. Ook aan de veiligheid is gedacht, met standaard vier airbags en ABS.

De Volkswagen Polo Fun staat vanaf eind februari bij de Volkswagen-dealers in de showroom. Hij is er in sportieve kleuren, zoals Flashrood, Limette en Ravennablauw. De Polo Fun wordt met drie benzinemotoren van 55 kW/75 pk tot 74 kW/100 pk en met twee dieselmotoren met 55 kW/75 pk en 74 kW/100 pk. Er is al een Polo Fun leverbaar vanaf 20.695,-.