Politie Zeeland


Rectificatie en aanvulling ongeval kite-surfer:

De man is afkomstig uit Hengelo, niet uit Maastricht.
Toedracht: De kite-surfer is vermoedelijk door de harde wind de lucht in geblazen, is over het strand gevlogen, over het duingebied, over de werkweg en is volgens getuigen met hoge snelheid op het wegdek van de N57 voor de eerste keer terechtgekomen. Vervolgens is hij met behoorlijke snelheid al stuiterend de dijk afgestuiterd en in het duingebied tussen de parallelweg en de Oosterschelde tot stilstand gekomen.
Het slachtoffer is steeds bij kennis gebleven en had veel pijn. Hij is met hoofd- been- en armletsel overgebracht naar Rotterdam.


W-0154-2004 GREEP UIT DE KASSA


Vrijdag rond 17.25 uur heeft een onbekend gebleven persoon een greep in de kassa van de ALDI in Vlissingen gedaan en een onbekend bedrag aan briefgeld weggenomen.
De man rende na zijn daad de winkel uit en verdween op een fiets richting de Scheldestraat.
Het signalement van de persoon:
Het betreft een blanke jongeman van rond de 20 jaar , donkerblond haar, lengte 1.70 / 1.75 m., geen baard of snor, grijze jas, lichtgekleurde wollen muts met donkere streep, donkere sjaal.
Personen die denken deze man te kennen of die getuige waren van de diefstal kunnen zich melden op het politiebureau in de Breestraat in Vlissingen of via tel: 0900-8844.