LA AUTO SHOW

LA Autoshow uitgezonden door het American Forces Network

LA Autoshow uitgezonden door het American Forces Network naar militairen wereldwijd

LOS ANGELES, December 20/PRNewswire/ -- - 'Salute to the Troops' wordt uitgezonden in 188 landen

Hoogtepunten van de LA Autoshow van 2-11 januari, 2004, zullen op het Armed Forces Network in 188 landen en op 278 marineschepen wereldwijd worden uitgezonden. De dertig minuten durende speciale uitzending, het resultaat van samenwerking tussen Armed Forces Radio TV Service (AFRTS) en TV-producer Bill Maloney, zal op 10 januari wereldwijd worden uitgezonden.

'Het LA Autoshow-programma vindt plaats op een goed moment,' zei Chief Tim Mattox van AFRTS, die gestationeerd is op de March-luchtmachtbasis in Riverside, Californië. 'Onze troepen zijn gek op auto's, het autoraceseizoen is afgelopen en een autoshow is een perfecte remedie.'

Het project is ontwikkeld door Chief Mattox en Maloney, de producer van de tv-show Ohana Road in Honolulu. Chief Mattox en een aantal militairen zullen helpen met de opnames van de show, en op 10 januari zullen de VS-troepen via zeven AFRTS-satelieten een kijkje kunnen nemen bij de LA Autoshow, waar meer dan 1.000 voertuigen (inclusief ruim twintig modellen die daar hun wereld- en Noordamerikaanse debut maken) tentoongesteld worden.

De show, die zonder advertenties zal worden uitgezonden op het American Forces Network, wordt gesponsord door het Cutter Family Auto Center, dat ook Ohana Road sponsort. De LA Autoshow trekt jaarlijks meer dan een miljoen bezoekers naar het LA Convention Center, waar de nieuwste trucks, SUV's, exotische high-performance modellen, ontwerpen en voertuigen voor het dagelijkse leven te zien zijn. De show laat een scala van modellen zien, van de Ferrari Enzo, die US$643.000 kost, en een Porsche Carrera GT voor US$440.000, tot de Kia Rio voor minder dan US$10.000.

Meer informatie op Laautoshow.com of bel +1-213-741-1151, toestel
1.

Website: http://www.laautoshow.com

Source: LA Auto Show

Contactpersoon: Jeff Green, +1-310-224-4961, of Bill Groak,
+1-310-224-4940, beiden van Pacific Communications Group, voor de LA Autoshow

22 dec 03 09:06