Ingezonden persbericht


Afdeling Communicatie
Hilversum, 07-01-2004

Televisie
Z@PPSPORT


Uitzending zaterdag 10 januari
Z@ppelin (Nederland 3) ­ 08.55 uur

---


VERKERK BIEDT HELPENDE 'BACKHAND' IN Z@PPSPORT


In Z@PPSPORT van zaterdag 10 januari komt Martin Verkerk tennisfanaat Hosseen een handje helpen. Hosseen zit op tennis en oefent elke dag buiten aan de overkant van zijn huis tegen een muurtje. Hij heeft problemen met het plaatsen en scoren met de backhand en zou graag willen dat 'backhand-specialist' Martin Verkerk hem komt helpen. In 'Hellup!' zie je hoe dit afloopt.

De rubriek 'Huh?" geeft antwoord op de vraag waarom en hoe vaak je eigenlijk je schaatsen moet slijpen. Presentator Barbara Barend ging naar het Thialf-stadion en vroeg het aan een echte expert.

In de 'Repo' zie je hoe Jamie het ervan heeft afgebracht tijdens het Nederlands Kampioenschap turnen die op 13 december jl. werd gehouden. Jamie zit sinds vijf jaar op turnen bij de Hazenkamp in Nijmegen. Haar hele leven staat in het teken van turnen en ze is een enorme fan van Verona van de Leur. Jamie turnt 2 keer per dag: 's ochtends en 's avonds, 28 uur per week! In deze rubriek zie je of Jamie hoog genoeg eindigt om toegelaten te worden tot Jong Oranje.

Verder in de uitzending:
S 'Move' toont een bijzondere straatvoetbalbeweging;
S De 'Kommersjal' gaat over boogschieten;
S De 'Huldiging' eert een persoon uit de jeu de boules-wereld.

Deze uitzending wordt woensdag 14 januari herhaald om 16.15 uur op Z@ppelin op Nederland 3.

Surf voor meer informatie naar: www. zappsport.nl

---