Persberichten district de Leijgraaf

Uden 10-01-2004

ILLEGALE VREEMDELINGEN

UDEN - Door de politie zijn twee Zweden, 26 en 24 jaar aangetroffen. De twee werden donderdag bij een diefstal aangehouden. Het tweetal blijkt illegaal in Nederland te verblijven. Ze zullen zo snel mogelijk uit Nederland worden verwijderd.

RIJDEN ONDER INVLOED

UDEN - In de nacht van vrijdag op zaterdag, rond 00.25 uur is op de Liessentstraat in Uden een 27-jarige man uit die plaats bekeurd. Hij reed met een auto terwijl hij te veel gedronken had. Naast de bekeuring kreeg de man ook een rijverbod van 6 uur en werd zijn rijbewijs ingevorderd.

----
Dezelfde nacht rond 04.30 uur werd op de Veghelsedijk in Uden een 30-jarige man uit Uden voor hetzelfde feit bekeurd. Naast de bekeuring kreeg de man ook een rijverbod van 3 uur.

----
VEGHEL - In dezelfde nacht werd rond 00.55 uur op de Markt in Veghel een 28-jarige man uit Veghel bekeurd. Hij reed met een auto terwijl hij te veel had gedronken. De man kreeg naast de bekeuring een rijverbod van 5 uur.

OVERLASTPLEGER AANGEHOUDEN

VEGHEL - In de nacht van vrijdag op zaterdag is een 32-jarige man uit Oss aangehouden. De man werd, door personeel van een horecagelegenheid aan de Markt in Veghel, slapend aangetroffen. Hierop werd de man uit de horecagelegenheid verwijderd. Op straat veroorzaakte de man echter overlast door te schreeuwen en mensen lastig te vallen. Toen hij na vordering door de politie niet wegging, werd hij aangehouden. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt. Na verhoor is hij in de loop van zaterdagochtend heengezonden.