Persberichten district Maasland

Oss 10-01-2004

BOKSBEUGEL AANGETROFFEN

OSS - Vrijdagavond werd op de Joost van den Vondellaan in Oss een 32-jarige man uit 's-Hertogenbosch bekeurd. Hij werd op die weg betrapt terwijl hij niet hands free zat te bellen in zijn auto. Bij de controle bleek ook nog dat de man een boksbeugel bij zich had. De boksbeugel is in beslag genomen en tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.

MAN AANGEHOUDEN VOOR MISHANDELING

OSS - In de nacht van vrijdag op zaterdag rond middernacht is een 18-jarige Ossenaar aangehouden. De man wordt ervan verdacht in een horecagelegenheid aan de Eikenboomgaard in Oss een 18-jarige plaatsgenoot te hebben mishandeld. Hij werd door een portier van de horecagelegenheid aangehouden en overgedragen aan de politie. Tegen de Ossenaar is proces-verbaal opgemaakt. Na verhoor is hij heengezonden.

AANRIJDING EN TE VEEL GEDRONKEN

HEESWIJK DINTHER - In de nacht van vrijdag op zaterdag werd gemeld dat op de Heibloemsedijk in Heeswijk Dinther een auto tegen een boom was gereden. Ter plaatse bleek een 38-jarige man uit die plaats van de weg te zijn geraakt en tegen een boom tot stilstand te zijn gekomen. De man raakte bij dit ongeval gewond en is overgebracht naar het ziekenhuis in Veghel. Daar de man waarschijnlijk onder invloed was op het moment van het ongeval is van hem een bloedproef genomen.

RIJDEN ONDER INVLOED

OSS - In de nacht van vrijdag op zaterdag, rond 02.50 uur is op de Koornstraat in Oss een 50-jarige man uit die plaats bekeurd. Hij reed met een auto terwijl hij te veel had gedronken. Naast de bekeuring kreeg de man ook een rijverbod van 7 uur en werd zijn rijbewijs ingevorderd.