BEURSGEBOUW EINDHOVEN

16e Int. Artiesten- en Evenementenbeurs

16e Internationale Artiesten- en Evenementenbeurs 11 t/m 13 januari 2004 Beursgebouw Eindhoven

De enige vakbeurs voor de invulling van al uw entertainment en de ontmoetingsplek voor uw branchegenoten.

Reeds 15 jaar is de Internationale Artiesten- en Evenementenbeurs (aeb) een begrip in de branche.

Voor zowel de organisator van een (theater)festival, (bedrijfs)feest, beursdeelname van het bedrijf, jubileum, open dag, braderie, winkelcentrumpromotie, kindervermaak en het buitengebeuren, als de locatieverstrekker die zijn klanten moet kunnen adviseren en het artiesten- of evenementenbureau op zoek naar de juiste programmering, is de Internationale Artiesten- en Evenementenbeurs dé ideale vakbeurs om te ontdekken wat entertainment voor hen kan betekenen.

Entertainment kan niet alleen helpen bij het overbrengen van de boodschap van bijvoorbeeld een evenement of productpresentatie, maar kan ook een leuke aanvulling zijn op hetgeen men organiseert. Entertainment bestaat uit een enorm gevarieerd aanbod, van een in te huren speciale act tot een complete productie op maat gemaakt.

De bezoeker kan zowel van nieuwe deelnemers als deelnemers die reeds eerder deelnamen nieuwe acts/optredens/attracties verwachten. Zo zal de stand van Creative Company tijdens de beurs volautomatisch worden aangeprezen door een Full-size robot. Dit prachtige stukje techniek zal voor jong en oud tot de verbeelding spreken. Zowel Action Events als The Mixxx presenteren een gloednieuwe attractie. Theater Louter Produkties is aanwezig om haar nieuwe act aan te kondigen. Doublé brengt o.a. de nieuwe act: Droog, Schooone Kunsten Zwemmen?, een bijzondere demonstratie van een combinatie van acrobatiek en synchroonzwemmen. Ook van Roelino Producties kunnen we een echte primeur verwachten: IdeeSafe. IdeeSafe is een organisatie voor het vastleggen van ideeën. Tevens biedt IdeeSafe administratieve dienstverlening op het gebied van auteursrechten.

Wij verwelkomen o.a. Theatre Fortissimo uit Slowakije; zij verzorgen mime-acts begeleid door muziek, Nakupelle met komische acrobatische acts, Phoenix Theatre Company met o.a. verrassende animatie- en walkacts en living statues. Carpe Diem! een uit 5 professionele musici bestaande groep die zich heeft toegelegd op de swingende volksmuziek uit de middeleeuwen, combineert originele instrumenten met synthesizers. Vocale kwaliteiten zijn o.a. te verwachten van de uit 4 getalenteerde vrouwen bestaande vocale theatergroep Femmage, die wist door te dringen tot de halve finale van het prestigieuze Cameretten festival. Daarnaast presenteren zich ook zeer breed georiënteerde bedrijven als BoMa Entertainment Group, Party Management Groep en Marc van Laere Producties.

De aeb biedt de mogelijkheid om op één locatie persoonlijk kennis te maken met de grote diversiteit van aanbieders van entertainment en deze eventueel ook direct te boeken.

Voor de live-optredens die gedurende de drie dagen in de podiumzaal plaatsvinden zijn vele leuke acts geselecteerd. Van theatrale acrobatiek tot 70s en 80s muziek. Van dans en cabaret tot kinderdisco. Er vindt zelfs een heuse interactieve tekenshow met het publiek plaats. Een zeer gevarieerd en uiteenlopend aanbod van entertainment dus. Het volledige optreedschema is beschikbaar op onze website, www.aeb.nl, zodat men het beursbezoek hierop kan afstemmen.

Het gezellige Artiestencafé biedt de mogelijkheid in informele sfeer bij te praten met branche-genoten.

Tegen een geringe vergoeding ontvangt de bezoeker een beurscatalogus; een handig naslagwerk waarin men waardevolle informatie vindt over de exposanten en de beurs.

Voor aanvullende en praktische info brengt men vooraf een bezoek aan onze website, www.aeb.nl. Bovendien kan men hier een kortingskaart uitprinten waarmee men een korting van euro 4,50 op de entreeprijs van euro 11,50 ontvangt.

Organisatie: Beursgebouw Eindhoven B.V. Locatie: Beursgebouw Eindhoven B.V. Organisator: Jolanda Smits Adres: Lardinoisstraat 8, 5611 ZZ Eindhoven Postadres: Postbus 769, 5600 AT EINDHOVEN Telefoon: +31 (0)40 - 246 36 26 E-mail: jolanda@beursgebouw.nl Fax: +31 (0)40 - 244 55 33 Website: www.aeb.nl

Openingstijden: zondag 11 januari 2004: 11.00 - 18.00 uur maandag 12 januari 2004: 14.00 - 22.00 uur dinsdag 13 januari 2004: 11.00 - 18.00 uur

Entree: Euro 11,50 met kortingskaart: Euro 7,00

Note voor de redactie: Wij verstrekken u graag nadere informatie omtrent de exposantenactiviteiten en/of primeurs, fotos en documentatie.

19 dec 03 09:55