Ingezonden persbericht

Open Dag Lazuli Cursuscentrum in Zeist

ZEIST, 20031229 -- Op zondag 11 januari 2004 van 11.00 tot 17.00 uur houdt Lazuli Cursuscentrum Open Huis. Iedereen kan dan kennis maken met de inspirerende en creatieve workshops van Lazuli. Alle docenten zijn aanwezig en de hele dag krijgen alle bezoekers de gelegenheid om zelf voor te proeven. Boetseren, keramiek beschilderen, mandala tekenen of speksteen bewerken, het kan allemaal. De toegang, koffie en de activiteiten zijn gratis. Ook kinderen zijn van harte welkom.


Lazuli Cursuscentrum is in 2002 opgericht door Irma Luken. Zij wil niets liever dan op een inspirerende manier met mensen werken. Door een cursuscentrum op te richten met een breed aanbod wil zij mensen kennis laten maken met hun onverwachte mogelijkheden. Inmiddels zijn er negen verschillende workshops en er komen er steeds meer bij.

De steen waar de naam "Lazuli" van is afgeleid symboliseert de bedrijfsfilosofie. De Lapis Lazuli is een ultramarijnblauwe steen, doorspikkeld met pyrietkristallen die schitteren als goud. De Lapis Lazuli is de vriendschapssteen bij uitstek. Hij geeft kijk op de eigen mogelijkheden, bevordert de intuïtie, het zelfvertrouwen, maakt behulpzaam en versterkt de wil. Tijdens de workshops en cursussen willen de docenten de deelnemers inspiratie meegeven van waaruit zij dingen gaan ondernemen waarvan ze zelf misschien niet gedacht hadden dat het mogelijk was: positief grensoverschrijdend.

Lazuli werkt met bevlogen docenten die in staat zij om op een professionele manier mensen te begeleiden. Het streven is om een zo breed mogelijk aanbod te krijgen. Van koken tot meditatief boetseren en van creatief teambuilden tot yoga. Door dit brede aanbod binnen één centrum kunnen mensen in aanraking komen met workshops die ze niet meteen voor zichzelf bedacht hadden.

Ook groepen zijn welkom bij Lazuli: bedrijfsuitjes, familiefeestjes, vrijgezellenparty's of gewoon een stel vrienden en vriendinnen die iets leuks willen doen met elkaar.

Alle workshops worden op dit moment gegeven in een atelier in Zeist. Het pand aan de Tulpstraat 19 waarin het atelier zich bevindt wordt begin 2005 afgebroken. Er wordt gezocht naar een grote locatie in de omgeving van Utrecht waarin niet alleen het huidige aanbod van workshops, maar ook het toekomstige aanbod gegeven kan worden.

Voor meer informatie over Lazuli Cursuscentrum en de Open Dag kan gekeken worden op www.lazuli.nl of u kunt bellen naar Irma Luken, 020 389 2886 of 06 17 394 372.