2e persbericht van zondag 11 januari 2004

Eindhoven 11-01-2004 - Berichten uit de regio

Eindhoven: Onder invloed

Zondagmorgen om 00.10 uur is op de Heezerweg een 38-jarige Eindhovense automobilist aangehouden. De man bestuurde zijn auto terwijl hij onder invloed was. De ademanalyse gaf een alcoholpromillage van ruim 1,50 promille aan. Hij kreeg een proces-verbaal en een rijverbod van 7 uur. Zijn rijbewijs is ingevorderd.

Handel: Beroving

Een 20-jarige Helmonder is zondagmorgen omstreeks 00.30 uur op een parkeerterrein aan de Handelseweg door drie mannen van ongeveer 24 jaar oud beroofd van zijn portemonnaie en zijn jas. Het slachtoffer stond even een luchtje te scheppen toen de drie op hem af kwamen en vroegen of hij iets had. Toen de man daarop antwoordde dat hij alleen maar een luchtje stond te scheppen begon men hem te slaan en te schoppen waarbij een van de daders de portemonnaie uit zijn broekzak wegnam en een andere dader zijn jas uittrok en er mee wegliep. In de portemonnaie zat ongeveer 25 euro en enkele pasjes.

Deurne: Aanhouding na vechtpartij

Zondagmorgen om 02.30 uur is op de Markt een 22-jarige inwoner van Deurne aangehouden. Politiemensen zagen dat de verdachte een 25-jarige man uit Deurne met gebalde vuist in zijn gezicht sloeg. Hierop werd hij aangehouden en overgebracht naar het bureau en na verhoor is heengezonden.

Eindhoven: Aanhouding na mishandeling

Een 19-jarige Eindhovenaar is zondagmorgen om 02.30 uur op het Stratumseind aangehouden. De man wordt ervan verdacht kort ervoor een beveiligingsmedewerker te hebben mishandeld. De verdachte werd verzocht zich te verwijderen uit een horecagelegenheid maar verzette zich daartegen. Hij sloeg de beveiligingsmedewerker tegen het hoofd waardoor deze een bloedende hoofdwond opliep. De verdachte is voor onderzoek overgebracht naar het bureau en ingesloten.

Helmond: Aanhoudingen na vechtpartij

Op de Steenweg zijn zondagmorgen om 02.35 uur twee inwoners van Helmond van 17 en 20 jaar aangehouden. Politiemensen zagen dat de beide verdachten aan het vechten waren. Zij zijn voor onderzoek overgebracht naar het bureau en na verhoor heengezonden.

Helmond: Aanhouding na vernieling

In een horecagelegenheid aan de Steenweg is zondagmorgen om 03.10 uur een 17-jarige Helmonder aangehouden. De man had kort ervoor een toilet vernield. De verdachte is voor onderzoek overgebracht naar het bureau en na verhoor heengezonden.

Eindhoven: Aanrijding onder invloed

Zondagmorgen om 03.50 uur is de Leenderweg een 42-jarige Eindhovense automobilist aangehouden. De man was kort ervoor op de Leenderweg de macht over het stuur kwijt geraakt en daarbij tegen twee andere autos aangereden. Bij controle bleek de man gedronken te hebben. De ademanalyse gaf een alcoholpromillage van ruim 1,40 promille aan. Hij kreeg een proces-verbaal en een rijverbod van 7 uur. Zijn rijbewijs is ingevorderd.

Eindhoven: Aanhouding na belediging

Een 31-jarige Eindhovenaar is zondagmorgen om 04.25 uur op het Stratumseind aangehouden. De man vond het nodig om een politieruiter diverse malen op luide toon te beledigen. Hij is overgebracht naar het bureau en na verhoor heengezonden.

Deurne: Onder invloed

Op de Veldstraat is zondagmorgen om 04.35 uur een 19-jarige Deurnese automobilist aangehouden. De man bestuurde zijn auto terwijl hij onder invloed was. De ademanalyse gaf een alcoholpromillage van ruim 1.65 promille aan. Hij kreeg een proces-verbaal en een rijverbod van 8 uur. Zijn rijbewijs is ingevorderd.