Persberichten district Aa & Dommel

Boxtel 11-01-2004

ONGEVAL EN TE VEEL GEDRONKEN

SINT OEDENRODE - Zaterdagavond rond 20.20 uur werd gemeld dat op de Sluitappel in Sint Oedenrode een auto in de sloot was gereden. Ter plaatse was een 22-jarige man uit Sint Oedenrode door nog onbekende oorzaak met zijn auto in de sloot beland. Bij controle bleek, dat hij te veel had gedronken om met een auto te mogen rijden. De man werd hiervoor bekeurd. Ook kreeg hij een rijverbod van 2 uur.

VERKEERSCONTROLE

VUGHT - Zaterdagavond is op het Moleneindplein in Vught een controle gehouden. Daarbij zijn twee bromfietsers bekeurd omdat ze geen helm droegen. Verder bleken drie fietsers zonder licht te rijden. Ook zij zijn bekeurd.

RIJDEN ONDER INVLOED

SINT MICHIELSGESTEL - Zaterdagavond rond 22.40 uur is op de Bosschebaan in Sint Michielsgestel een 44-jarige man uit 's-Hertogenbosch bekeurd. Hij reed met een auto terwijl hij te veel gedronken had. De man kreeg naast de bekeuring een rijverbod van 1 uur.

-----
Op dezelfde weg werd in de nacht van zaterdag op zondag rond 00.20 uur een 43-jarige vrouw uit 's-Hertogenbosch bekeurd. Ook zij reed met een auto terwijl ze te veel had gedronken. Naast de bekeuring kreeg ze een rijverbod van 2 uur.

-----
Later die nacht rond 00.45 uur werd op dezelfde weg een 56-jarige man uit Tilburg voor hetzelfde feit bekeurd. De man kreeg naast de bekeuring een rijverbod van 1 uur.

RIJBEWIJS KWIJT BIJ SNELHEIDSCONTROLE

SINT MICHIELSGESTEL - Zaterdagavond is op de Bosschebaan in Sint Michielsgestel een 19-jarige man uit Schijndel bekeurd. Hij reed met zijn auto met een snelheid van 152 km/u over die weg. Ook een 25-jarige man uit Rosmalen werd bekeurd omdat hij te hard reed. Zijn snelheid was 139 km/u. Op de Bosschebaan mag 80 km/u gereden worden. Omdat ze meer dan 50 km/u te hard reden werd hun rijbewijs ingevorderd.

VROUW GEWOND BIJ ONGEVAL

SCHIJNDEL - Zaterdagavond kort voor middernacht werd een aanrijding gemeld op de Boxtelseweg in Schijndel. Een auto met een 37-jarige vrouw uit Oss als bestuurster, was juist vanuit een inrit de Boxtelseweg opgereden in de richting Boxtel. Toen ze daar reed, bemerkte ze dat ze de verkeerde kant inreed. Ze draaide daarop direct haar auto, waarbij ze geen rekening hield met het andere verkeer. Een taxi, met een 39-jarige man uit Liempde als bestuurder kon de plotseling kerende auto niet meer ontwijken. Een auto met een 73-jarige man uit Schijndel als bestuurder, die vanuit de richting Boxtel kwam kon de auto van de vrouw, die direct na de aanrijding nog dwars over de weg stond, niet meer ontwijken. Een 83-jarige vrouw uit Boxtel, die als passagier in de taxi zat is met een vermoedelijk gebroken pols overgebracht naar een ziekenhuis in 's-Hertogenbosch.

RIJDEN ONDER INVLOED

SINT OEDENRODE - In de nacht van zaterdag op zondag, rond 00.25 uur is op de Schootsedijk in Sint Oedenrode een 45-jarige man uit die plaats bekeurd. Hij reed met een auto terwijl hij veel te veel had gedronken. De man trok de aandacht daar hij zo hevig slingerend over de weg reed dat verschillende andere weggebruikers moesten uitwijken om een aanrijding te voorkomen. Naast de bekeuring kreeg de man een rijverbod van 24 uur en werd zijn rijbewijs ingevorderd.

RIJDEN ONDER INVLOED

VUGHT - In de nacht van zaterdag op zondag, rond 03.00 uur is op de Rijksweg N65 onder Vught een 37-jarige man uit Moergestel bekeurd. Hij reed met een auto terwijl hij te veel had gedronken. Naast de bekeuring kreeg de man een rijverbod van 6 uur en werd zijn rijbewijs ingevorderd.