Persberichten district de Leijgraaf

Uden 11-01-2004

GEWONDEN BIJ ONGEVAL

ERP - Zaterdagavond zijn twee personen gewond geraakt bij een ongeval. Een brommobiel, bestuurd door een 43-jarige vrouw uit Erp reed over de Bosscheweg in Erp. Door nog onbekende oorzaak is de brommobiel van de weg geraakt en tegen een boom gereden, waarna hij in een sloot terecht is gekomen. Na enige tijd hebben de inzittenden, de vrouw en een 28-jarige man uit Erp zich uit het wrak weten te redden. Ze werden door een surveillance van de politie aangetroffen. Het tweetal is met onderkoelingsverschijnselen en lichte verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis in Veghel, waar ze ter observatie zijn opgenomen.

MAN AANGEHOUDEN VOOR VERNIELING

UDEN - Zaterdagavond, kort voor middernacht werd door getuigen gezien dat een 24-jarige man uit Veghel de toegangsdeur van een woning aan de Elisabethstraat in Uden werd vernield. De man werd door een getuige aangehouden en overgedragen aan de politie. Tegen de man uit Veghel is proces-verbaal opgemaakt. Na verhoor is hij heengezonden.

MANNEN AANGEHOUDEN

UDEN - In de nacht van zaterdag op zondag rond 2.30 uur is een 25-jarige man uit Gemert aangehouden. Hij beledigde twee politiemensen die toezicht hielden op de Sint Jansstraat in Uden. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt Na verhoor is hij heengezonden.
-----
Op dezelfde straat werd om 02.50 uur ook 24-jarige uit Geffen aangehouden. De man was uit een horecagelegenheid verwijderd omdat hij zich misdroeg. Ook buiten bleef hij zich misdragen en overlast veroorzaken, waarop hij is aangehouden. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt Na verhoor is hij heengezonden.