Persberichten district Den Bosch

's-Hertogenbosch 11-01-2004

EETPIRAAT OPNIEUW AANGEHOUDEN

'S-HERTOGENBOSCH - In de nacht van zaterdag op zondag is de 39-jarige Westerhovense eetpriaat opnieuw aangehouden. De man had in een horecagelegenheid aan de Oude Engelenseweg in 's-Hertogenbosch, zonder dat hij kon betalen. Opnieuw is tegen de man proces-verbaal opgemaakt.

VROUW AANGEHOUDEN VOOR VERNIELING

'S-HERTOGENBOSCH - In de nacht van zaterdag op zondag is een 21-jarige vrouw uit 's-Hertogenbosch aangehouden. De vrouw wordt ervan verdacht even eerder die nacht van een woning aan de Graafseweg enkele ruiten te hebben vernield. Tegen de vrouw is proces-verbaal opgemaakt. Na verhoor is ze zondagochtend heengezonden.

AANRIJDING EN RIJDEN ONDER INVLOED

VLIJMEN - In de nacht van zaterdag op zondag rond 02.15 uur werd gemeld dat op de van Leeuwenhoeklaan in Vlijmen een aanrijding had plaats gevonden. Een auto bestuurd door een 18-jarige man uit Haarsteeg was op die weg tegen een geparkeerde auto gereden. Bij controle bleek, dat de man veel te veel had gedronken om met een auto te mogen rijden. Hiervoor werd hij bekeurd. Naast die bekeuring kreeg de man ook een rijverbod van 8 uur en werd zijn rijbewijs ingevorderd.

AUTO GESTOLEN

'S-HERTOGENBOSCH - In de nacht van zaterdag op zondag is vanaf de Havensingel in 's-Hertogenbosch een Mercedes E 320 CDI gestolen. De auto, met een waarde van ongeveer 80.000 euro, heeft als kenteken 83-NB-FG.

RIJDEN ONDER INVLOED

'S-HERTOGENBOSCH - In de nacht van zaterdag op zondag rond 03.30 uur is op het Hinthamereinde in 's-Hertogenbosch een 24-jarige man uit 's-Hertogenbosch bekeurd. Hij reed op een bromfiets terwijl hij veel te veel had gedronken. Naast de bekeuring kreeg de man ook een rijverbod van 12 uur.

-----
Dezelfde nacht rond 03.35 uur werd op de Stationsweg in 's-Hertogenbosch een 28-jarige man uit die plaats bekeurd. Ook hij reed op een bromfiets terwijl hij te veel had gedronken. Naast de bekeuring kreeg hij een rijverbod van 7 uur.

-----
Op de Orthenseweg in 's-Hertogenbosch werd diezelfde nacht rond 04.10 uur een 40-jarige man uit die plaats bekeurd. Hij reed met een auto terwijl hij veel te veel had gedronken. Naast de bekeuring kreeg de man een rijverbod van 10 uur en werd zijn rijbewijs ingevorderd.

MAN AANGEHOUDEN VOOR HUISELIJK GEWELD

'S-HERTOGENBOSCH - Zondagochtend is een 37-jarige man uit 's-Hertogenbosch aangehouden. De man wordt ervan verdacht zijn 36-jarige echtgenote te hebben mishandeld. Ook zou hij haar van de trap af hebben proberen te duwen. De man is in verzekering gesteld en voor verder onderzoek ingesloten.