Gemeente Baarn

"Sportkids" van start!

16-12-2003

Sportieve naschoolse opvang voor kinderen van 6 tot 12

Baarnse kinderen van 6 tot 12 jaar kunnen vanaf 12 januari 2004 meedoen met Sportkids. Dit is een sportieve vorm van naschoolse kinderopvang waarin Stichting Kinderopvang Baarn (SKB), Sport- en gezondheidscentrum De Trits en Gemeente Baarn samenwerken. De samenwerking staat garant voor verantwoorde kinderopvang, veiligheid, verantwoord sporten en vooral veel sport- en spelplezier voor de kinderen.

Via deze unieke, nieuwe vorm van naschoolse opvang krijgt de schooljeugd van Baarn na schooltijd tot 17.30 uur een wisselend sportief programma in De Trits aangeboden. De kinderen worden van school opgehaald met de taxis van de Stichting Kinderopvang Baarn volgens het reguliere schema. Met een tussenstop bij Kids.nl (limonade!) gaan de kinderen naar sportcentrum De Trits. Daar kunnen ze onder deskundige begeleiding van Jan van Hardeveld en de bewegingsconsulenten Adrie Rossen en Albert van der Blom diverse sporten beoefenen (waaronder zwemmen, klimmen, zelfverdediging, maar ook diverse balsporten).

De sportieve en verantwoorde kinderopvang is er op maandag, dinsdag en donderdag. Kinderen kunnen zich inschrijven voor één, twee of alle drie de volgende periodes:
Periode 1: 12 januari tot en met 20 februari 2004 (6 weken) Periode 2: 1 maart tot en met 22 april (8 weken) Periode 3: 10 mei tot en met 1 juli (8 weken)

De kosten zijn (inclusief vervoer van school naar Sportkids): Periode 1: 30,-
Periode 2 en 3: 40,- per periode

Deze prijs is een speciale introductieprijs die geldig is tot aan de zomervakantie! De prijs is gebaseerd op één dag per week. Inschrijvingsformulieren zijn uitgedeeld op de Baarnse basisscholen. De ingevulde formulieren kunnen tot uiterlijk 31 december ingeleverd worden bij de receptie van sportcentrum De Trits.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
-Gemeente Baarn: Pieter Brandjes, tel. 035-54 81 791
-Sportcentrum De Trits: Jan van Hardeveld, tel. 035-54 18 348
-Bewegingsconsulenten: Adrie / Albert, tel. 035-52 64 299