SLAVENBURG HOLDING BV

Eerste paal van het nieuwe bedrijfspand van Anders Hout

Op maandag 12 januari a.s. wordt in opdracht van Middelsluis Exploitatiemaatschappij gestart met de bouw van het nieuwe bedrijfspand van Anders Hout in Numansdorp. Op de bouwplaats op Industrieterrein Middelsluis, hoek Einsteinstraat en J. van de Heydenstraat, slaat de heer Cor van Prooyen om 15.30 uur de eerste paal. Het is de verwachting dat het nieuwe bedrijfspand, dat door Slavenburg's Bouwbedrijven gerealiseerd wordt, in juli 2004 in gebruik genomen wordt.

In januari 2002 is Anders Hout in Numansdorp met zes medewerkers gestart met de handel in vurenhout, hardhout, plaatmaterialen en machinale houtbewerking. Tegen de stroom in groeide de omzet van Anders Hout in 2003 met ruim 35 procent. Thans zijn er 10 medewerkers in dienst en wordt het assortiment uitgebreid met meer maten en kwaliteiten vuren en grenenhout. Ook worden de kwaliteiten en soorten plaatmaterialen en hardhout uitgebreid. Hierdoor kan Anders Hout nog sneller en completer aan haar klanten leveren. Ook voor 2004 verwacht Anders Hout een verdere omzetgroei.

Door de nieuwbouw krijgt Anders Hout de beschikking over een overdekte opslag van 5.000 vierkante meter, een buitenopslag van ruim 4.000 vierkante meter en een kantoor en presentatieruimte van 450 vierkante meter. Anders Hout en Slavenburg hebben een relatie die al jaren bestaat, Anders Hout adviseert Slavenburg over houtproducten en levert diverse soorten hout- en plaatmateriaal aan Slavenburg.