Gemeente Bladel

> Herinrichting schoolterrein de Sleutelaar aan de Bilderdijklaan te Bladel

---

Herinrichting schoolterrein de Sleutelaar aan de Bilderdijklaan te Bladel

Nieuwbouw school en bouw 8 starterswoningen

Het gemeentebestuur van de gemeente Bladel heeft in beginsel ingestemd met dit project. Het voornemen bestaat om, vooruitlopend op de herziening van het betreffende bestemmingsplan, met toepassing van artikel 19, lid 1 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening (zelfstandige projectprocedure) hieraan medewerking te verlenen. Voordat deze pro­ cedure start, kan van 12 januari tot en met 9 februari 2004 op het plan worden ingesproken.

Toelichting plan

Het gaat om de herinrichting van het bestaande terrein van openbare school `de Sleutelaar' aan de Bilderdijklaan te Bladel. Binnen het inrichtingsplan wordt gekozen voor vervangende nieuwbouw van het schoolgebouw. Het huidige schoolterrein wordt zodanig ingericht dat naast de nieuwbouw van de school ook acht starterswoningen kunnen worden gebouwd. Te zijner tijd wordt informatie verstrekt over het uitgiftesysteem van deze starterswoningen.

Inspraak - informatieprocedure

Op 8 januari jl. werd het plan gepresenteerd aan de buurtbewoners.

Het voorontwerp van het inrichtingsplan ligt van 12 januari 2004 tot en met 9 februari 2004 ter inzage bij de Centrale Balie in het gemeentehuis te Bladel.

Tot uiterlijk 9 februari 2004 bestaat er gelegenheid om zowel mondeling als schriftelijk een inspraakreactie kenbaar te maken. Mondelinge reacties kunnen worden kenbaar gemaakt aan de Centrale Balie. Schriftelijke reacties kunnen worden gezonden aan het college van burgemeester en wethouders, Postbus 11, 5530 AA te Bladel. Na verwerking van de inspraakreacties besluit het college of de plannen, al dan niet in aangepaste vorm, verder in procedure worden gebracht. Alle insprekers krijgen hiervan bericht.

Nadere informatie hierover kan worden verstrekt door de heer C. van Hintum van de afdeling Ruimtelijke Ordening en Grondzaken, tel. 0497-361691.

---