Politie Drenthe

Maandagmorgen 12-01-04

Emmen 12-01-2004 - Nieuws van Politie Drenthe

Auto in tuin

DALERPEEL In de nacht van zondag op maandag is een bestuurder met zijn auto in een tuin tot stilstand gekomen. Hij reed over de Pr. Wilhelminastraat en schoot op de kruising met de Nassaustraat rechtdoor, reed een kast van de EGD omver en kwam in een tuin tot stilstand. De bestuurder liep na de aanrijding weg. Even later kon de man, een 20-jarige inwoner van Coevorden, in de omgeving worden aangehouden. De man bleek onder invloed te verkeren en blies aan het bureau 1.2 promille. Na verhoor kreeg hij een dagvaarding mee.

Inbraak in woning

HOOGEVEEN Tussen zaterdagmorgen en zondagavond is er ingebroken in een woning aan De Ruyterstraat. Vermoedelijk hebben de daders een deur weten open te krijgen. Vermist wordt stereoapparatuur, een schotelontvanger en een kluisje met onbekende inhoud.

Inbraken in caravans

HOOGERSMILDE Afgelopen weekeinde is er ingebroken in een vijf-tal caravans aan de Bosweg. Van de caravans werden of de deur of een raam geforceerd om binnen te komen. Vermist wordt een tv en een schoteldecorder. Niet duidelijk is of er nog meer weg is.

Brand in slaapkamer

EMMEN Brak er zondagavond brand uit in een slaapkamer op de 1e etage van een woning aan de Leemkoelen. De brandweer was snel ter plaatse, zodat de brand beperkt bleef tot de slaapkamer. Wel ontstond er veel rook en roet schade. Vermoedelijk is er sprake geweest van kortsluiting in een stereotoren. Schade is niet bekend.

Roel Hallink verzorgt de persberichten, tel.: 0591-662014 of 06-51528156