Reeleezee introduceert facturatiemodule

Amsterdam, 12 januari 2004 - Reeleezee, de online boekhoudservice voor het MKB, introduceert Reeleezee Factuur. Dit pakket kan zelfstandig of in combinatie met internetboekhoudprogramma Reeleezee Administratie worden gebruikt.

Reeleezee Factuur maakt het mogelijk om op eenvoudige wijze professionele facturen te maken, facturen te bewaken en betalingsherinneringen te versturen. De software maakt automatisch een perfect BTW-overzicht aan de inkomstenkant, zodat BTW-aangifte een kwestie van een druk op de knop is. Daarnaast is het mogelijk om offertes en proforma facturen op te stellen, en om die al dan niet om te zetten in facturen. De (proforma) facturen, offertes en betalingsherinneringen kunnen zowel per e-mail, als ook per fax of post verzonden worden.

Met Reeleezee Factuur kunnen bedrijven hun debiteurenbeheer professionaliseren, facturen maken in verschillende stijlen, betalingsherinneringen klaarzetten, betalingen bijhouden, gegevens exporteren naar Word en Excel en credit nota's maken en versturen. Daarnaast zijn er altijd heldere statusoverzichten beschikbaar. Uiteraard is voorzien in een soepele gegevensuitwisseling tussen Reeleezee Factuur en Reeleezee Administratie, zodat gegevens niet dubbel hoeven worden ingevoerd, ook niet als je begint met Reeleezee Factuur en in een latere fase pas een abonnement neemt op Reeleezee Administratie.

Startende ondernemers kunnen op www.snelfactuur.nl gratis Word- en Excel-templates vinden om hun eerste facturen mee te maken. Tevens is het mogelijk om Reeleezee Factuur 15 dagen lang gratis te testen.

Continue updates
Wilko Stronks: "We zijn begin oktober live gegaan met ons online boekhoudpakket Reeleezee Administratie. In eerste instantie met beperkte facturatiemogelijkheden. Met Reeleezee Factuur bieden we de ondernemer nu ook een uiterst eenvoudig en tegelijkertijd uiterst compleet facturatiepakket, dat al dan niet in combinatie met Reeleezee Factuur te gebruiken is."

Een groot voordeel van online services als Reeleezee is dat verbeteringen op ieder moment kunnen worden doorgevoerd. Jan Jacobs: "De eerste reacties van gebruikers op de Reeleezee-diensten bevestigen onze visie dat er in het MKB grote behoefte bestaat aan gebruiksvriendelijke boekhoudoplossingen. Doordat onze gebruikers voortdurend met ons in verbinding staan, kunnen we hun opmerkingen en suggesties ook snel vernemen én verwerken. Zo kan het product nagenoeg continu worden verbeterd."

Over Reeleezee
Reeleezee ontwikkelt en levert online administratiesoftware voor MKB bedrijven van 1 tot 100 werknemers. De software voor internetboekhouden onderscheidt zich in gebruiksgemak: ook zonder boekhoudervaring kunnen ondernemers met de software aan de slag. Reeleezee biedt software voor het bijhouden van een volledige administratie, het maken van facturen en betalingsherinneringen en urenregistratie. Reeleezee is in 2001 opgericht door Jan Jacobs en Wilko Stronks. Het is hun tweede gezamenlijke onderneming, nadat zij in 1993 Netcast startten en later samenvoegden met Lost Boys. Ruim twee jaar hebben zij met een team van ontwikkelaars aan een nieuwe generatie administratieve software gewerkt, waarbij gebruiksgemak het belangrijkste uitgangspunt was. Kijk voor meer informatie op www.reeleezee.nl

Meer informatie:
Reeleezee bv
Jan Jacobs of Wilko Stronks
tel: 020-7507505
Jan(at)reeleezee.com of
wilko(at)reeleezee.com

Whizpr
Mirjam Hulsebos
tel: 0317-410483
reeleezee(at)whizpr.nl