LEASECARXCHANGE

Flexibele autolease oplossingen winnen terrein

De vorig jaar naar voren gekomen bedrijven op het gebied van het overnemen van lopende leasecontracten of het aanbieden van een gebruikte auto als lease-auto winnen verder aan populariteit.

Voor bedrijven die het aantal lease-autos willen uitbreiden is flexibiliteit momenteel van groot belang. De reguliere leasetermijnen van 3 of 4 jaar zijn vaak moeilijk te overzien. Zeker wanneer nieuw personeel een jaarcontract krijgt. Reguliere shortlease contracten zijn dan echter veelal te duur. Anderzijds worden bedrijven die tussentijds van lease autos afwillen met forse afkoopsommen geconfronteerd. Deze bedragen gemiddeld 3500,- euro.

Inmiddels zijn er een aantal goed georganiseerde websites waar lopende leasecontracten worden bemiddeld en/of leasecontracten op gebruikte autos worden afgesloten. Vooral MKB bedrijven weten de weg naar deze websites te vinden.

Op de website www.leasecarXchange.nl worden premies aangeboden voor het overnemen van lopende leasecontracten. Besparingen tussen de 50 en 100 euro per maand over de restant looptijd zijn hierdoor mogelijk. Ook biedt deze website zelfs al de mogelijkheid om de nieuwe Golf V, op basis van een flexibel jaarcontract te leasen tegen acceptabele tarieven. Hierbij wordt ervan uitgegaan dat na een jaar er altijd een nieuwe leasenemer is te vinden voor deze populaire lease-auto.

Einde persbericht

---


---

trefwoorden : lease-auto, contract, bemiddeling, flexibiliteit, overnamepremie