Ingezonden persbericht


PERSBERICHT


Betreft: HCCnet introduceert nieuwe ADSL variant: ADSL Start

Amsterdam, 12 januari 2004

HCCnet introduceert nieuwe ADSL-variant ADSL START

Vanaf vandaag biedt HCCnet ADSL START aan. De naam is bewust gekozen: het ADSL START pakket is bedoeld om kennis te maken met ADSL en moet de overstap van inbellen naar ADSL gaan bevorderen. De dienst wordt aangeboden in samenwerking met KPN.

ADSL START, met een downstream snelheid van 384 kbit/s en een upstream snelheid van 128 kbit/s, wordt geïntroduceerd voor een prijs van ¤19,95 voor de eerste zes maanden, daarna voor ¤24,60 per maand.

Aan ADSL START is een datalimiet verbonden van 250 MB. Bij meerverbruik wordt ¤0,01 per MB in rekening gebracht. Niet verbruikt MB tegoed mag 1 maand worden meegenomen, met een maximum van 250 MB.

Voor meer informatie zie http://www.hccnet.nl/slim


EINDE PERSBERICHT


Meer over HCCnet:
HCCnet is de internet service provider van HCC, de vereniging van computergebruikers met 200.000 leden. HCCnet biedt HCC-leden naast diverse ADSL-abonnementen internettoegang via het gratis Inbel Basis pakket, via HCCnet Bewust en SurfTijd. Het door HCC aangeboden dienstenpakket omvat verder onder andere de magazines Computer!Totaal, Tips & Trucs, ZOOM Magazine, PC Zone en GamePro. Zie ook http://www.hccnet.nl


Noot voor de redacties,

Ingezonden persbericht