Ingezonden persbericht


FileMaker Pro 6 genomineerd voor onderscheiding 'beste databasesoftware 2004'

Utrecht, 12 januari 2004 ­ FileMaker Pro 6, databasesoftware voor werkgroepen, is door de
Software & Information Industry Association (SIIA) genomineerd voor de Codie-prijs 'beste databasesoftware' van 2004.

De SIIA Codie-prijzen gaan naar de beste producten en diensten uit de software- en informatietechnologie-branche. In 2003 heeft FileMaker al de Codie-prijs gewonnen met FileMaker Pro 6 Unlimited. De uitreiking van de Codie 2004 prijzen vindt plaats in mei van dit jaar. Meer informatie over de SIIA en de Codie 2004 prijzen zijn te vinden op http://www.siia.net/codies2004/.

FileMaker Pro 6 en FileMaker Pro 6 Unlimited
FileMaker biedt met haar databasesoftware gemakkelijke opmaakprofielen en middelen om informatie te verzamelen, te beheren en te delen. Dankzij de geïntegreerde XML (eXtensible Markup Language) import- en exportmodule, is grenzeloze gegevensuitwisseling mogelijk. FileMaker Pro 6 Unlimited is software voor publicatie van FileMaker-databases op het internet of op het bedrijfsintranet. De adviesprijs van FileMaker Pro 6 bedraagt ¤ 349,00 en voor FileMaker Pro 6 Unlimited ¤ 1229,00.


FileMaker
FileMaker is een toonaangevende leverancier in de snelgroeiende markt voor web-publishing- en werkgroepdatabases. Met behulp van FileMaker kunnen afdelingen en werkgroepen databases bouwen waarmee ze hun projecten coördineren en beheersen. De veelvuldig bekroonde FileMaker-software combineert de kracht van een relationele database met snelle en pasklare mogelijkheden voor web-publishing en een legendarisch gebruiksgemak. FileMaker is de databasesoftwaredivisie van Apple Computer. Meer informatie: www.filemaker.nl

Meer informatie:
FileMaker Benelux
Ive Defaix
ive@smp.nl
t: (030) 241 33 23

PublieksWerk
Marije Verdouw
marije@publiekswerk.nl
t: (020) 486 21 39