Politie Noord- en Oost Gelderland


* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland.

* District Noordwest-Veluwe


P E R S B E R I C H T


POLITIEDISTRICT NOORDWEST-VELUWE


12 januari 2004


Nunspeet - Ongeval

Zondagavond omstreeks 19.25 uur vond op de Harderwijkerweg een aanrijding plaats. Een 79 jarige inwoonster uit Nunspeet raakte hierbij gewond. De vrouw liep op de stoep en werd aangereden door een 31 jarige automobilist uit Hemelum die vanaf een afrit achteruit reed. Hij zag hierbij de vrouw over het hoofd. Zij is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis.


Harderwijk - inbraken in recreatiewoningen


Vermoedelijk afgelopen weekend is er in twee woningen op een recreatiepark aan de Boslaan ingebroken. Verder is er getracht in nog drie huisjes in te breken. Er werden ruiten vernield om binnen te komen. Weggenomen is onder andere een videocamera, laptop, scanner, een rugzak en een computer.
In een ander huisje op het park werd een 16 jarige jongen (woonplaats onbekend) aangetroffen. Deze jongen was in het huisje zonder toestemming van de eigenaar. Hij is aangehouden in ingesloten. De politie is een onderzoek gestart.


Harderwijk - Inbraak in winkel


Een 17 jarige inwoner uit Harderwijk is afgelopen nacht aangehouden en ingesloten. De jongen heeft getracht in te breken in een winkel aan de Schimmelstraat. Mogelijk zijn er meer personen bij de inbraak betrokken. In verband met het onderzoek is de jongen ingesloten.


Einde berichten


Nadere informatie:

Politievoorlichter Bert Top

055 - 548 60 58



---- --