Ingezonden persbericht

KeeminK Design opent een van de grootste online shop's

NIEUW VENNEP, 20040112 -- Nieuw Vennep 12 januari 2004- Het in 1988 opgerichte KeeminK Design introduceert op 21 januari 2004 een van Nederlands grootste webwinkels voor computers en gerelateerde producten voor de Business to Business markt. Door alle producten bijzonder scherp te prijzen heeft KeeminK Design de aanval gezocht in de computer-branche.


Een van de unieke voordelen van de on-line shop van KeeminK Design is dat de prijzen lager liggen dan gebruikelijk in de Nederlandse computermarkt. Andere opvallende voordelen zijn: Een van de meest uitgebreide artikel bestanden met meer dan 20.000 artikelen, uitgebreide productsheets, aktuele voorraad informatie en levering binnen 48uur.

De mogelijkheden voor E-commerce zijn tegenwoordig volop aanwezig en een website alleen is vaak niet meer genoeg. Hoewel de website een visitekaartje is van een bedrijf, is de aanwezigheid van een produktinformatie- en bestelsysteem ook niet meer weg te denken.

Daarom heeft KeeminK Design CBBS/Hostsystems ontwikkeld. Via dit systeem kan men alle elektronische uitwisseling van gegevens laten plaatsvinden. Ook de on-line shop van KeeminK Design is op het CBBS/hostsystems platvorm ontwikkeld.

KeeminK Design-sales manager Marc Evenhuis: " Wij denken KeeminK Design m.b.v. de on-line shop meer naamsbekendheid te kunnen geven. Wij hebben met producten als Tradium® business software (ERP software), CBBS/Hostsystems en OFLINE® in de elektrotechnische groothandel en CVww branche een indrukwekkende staat van dienst opgebouwd. Wij zijn er nu zeker klaar voor ons te gaan orienteren op de rest van de markt"

KeeminK Design opent de on-line shop feestelijk. De eerste 50 bestellers ontvangen een welkomst presentje. www.keeminkdesign.nl




Ingezonden persbericht