Politie Drenthe

Maandagmiddag 12-01-04

Emmen 12-01-2004 - Nieuws van Politie Drenthe

Verkeersovertredingen

EMMEN Vanmorgen zagen surveillerende politieagenten een auto rijden op de Weerdingerstraat, zonder een kentekenplaat aan de voorzijde. Toen aan de bestuurder een stopteken werd gegeven, ging deze er vandoor. In de Magninstraat stopte de auto en ging de bestuurder er te voet vandoor. Op de Nijkampenweg werd de man, een 42-jarige inwoner uit Emmen aangehouden. Uit het onderzoek bleek dat de auto niet verzekerd was en de APK verlopen. Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt.

Inbraak in school

EEXT In een school aan T Witzand is afgelopen weekeinde ingebroken. Een raam werd geforceerd om binnen te komen. Gestolen werd een computer met een flatscreen. Totale schade is niet bekend.

Inbraak in directiekeet

COEVORDEN Tussen zondagavond en maandagmorgen is er ingebroken in een directiekeet aan de Looweg. Om binnen te komen was een deur geforceerd. Gestolen is een geldkistje met een onbekend bedrag aan euros. Het opengebroken geldkistje is later in de omgeving terug gevonden.

Inbraak in bouwcontainers

TWEEDE EXLOERMOND Afgelopen nacht is er ingebroken in 2 bouwcontainers aan de Noorderkijl. Van beide containers was het slot geforceerd. Gestolen werd diverse stukken gereedschap, waarbij het gaat om zowel privé als bedrijfsapparatuur. Een inventarisatie zal moeten uitwijzen hoeveel er precies weg is.

Roel Hallink heeft perspiket. Tel.: 0591-662014 of 06-51528156