Travel Unie International Nederland N.V.

UNIEKE ARKE VAKANTIE ...
UNIEKE ARKE VAKANTIEGIDS BIEDT VAKANTIEPLEZIER VOOR HOND ÉN BAAS

TV-persoonlijkheid Sonja Silva neemt eerste hondenvakantiegids in ontvangst

Rijswijk, maandag 12 januari 2004 - Het prijsgedreven vakantiemerk Arke biedt voor zomerseizoen 2004 iets even nieuw als uniek: een 74 pagina's tellende vakantiegids vol met vakanties voor hondenbazen die hun trouwe viervoeter graag mee op vakantie nemen. Naast diverse hondvriendelijke vakanties in binnen- en buitenland biedt de zomergids, 'Arke Samen met je hond op vakantie', ook een stijlvol hondenarrangement in een Frans vijfsterren hotel. Op dinsdag 13 januari 2004 introduceert Arke tijdens de vakdag van de Vakantiebeurs in de Jaarbeurs in Utrecht om 13.30 uur op het Julianaplein voor Hal 2 haar eerste hondenvakantiegids in aanwezigheid van enkele honden en hun baasjes. TV persoonlijkheid Sonja Silva, hondenliefhebber en bekend van TMF, Yorin Travel en de musical Copacabana, ontvangt het eerste exemplaar uit handen van Mark van Nieuwkerk, Marketingmanager van Arke.

Nieuw en uniek op de Nederlandse vakantiemarkt biedt Arke nu hondenvakanties aan voor zomerseizoen 2004. Arke doet dit in samenwerking met Nestlé's Purina Dog Chow, fabrikant van onder andere hondenvoeding. Op diverse bestemmingen in acht verschillende landen kan worden genoten van de hondvriendelijke vakanties van Arke: Nederland, België, Luxemburg, Duitsland, Denemarken, Oostenrijk, Frankrijk en Italië. In alle accommodaties mogen de viervoeters gratis verblijven en overal worden zij ontvangen met iets lekkers. Mark van Nieuwkerk, Marketingmanager van Arke, is enthousiast over de eerste Arke hondenvakantiegids: "In deze bijzondere Arke gids vinden hondenbazen naast aantrekkelijke vakanties ook vele tips voor onderweg en voor op hun vakantiebestemming. Maar ook wat je als hondenbezitter allemaal moet meenemen en welke inentingen de hond nodig heeft, Arke heeft het allemaal op een rijtje gezet. Zo zal deze eerste Arke hondenvakantiegids het begin kunnen zijn van een heerlijke en zorgeloze vakantie voor het hele gezin én de hond. Typisch Arke: Niks aan je hoofd!". Arke speelt met het lanceren van de hondenvakantiegids in op de vraag van de ruim anderhalf miljoen hondenbezitters in Nederland.

'Heavenly Pets' bij Arke
De vakantiegids 'Arke Samen met je hond op vakantie', bevat arrangementen vanaf ¬14 Euro per bungalow per nacht. Bijzonder is het Heavenly Pets arrangement in het Trianon Palace Versailles op 20 kilometer afstand van Parijs. Voor 193 Euro per nacht slaapt de hondenbaas in een luxe 2-persoonskamer in dit vijfsterren hotel en maakt de hond gebruik van een luxe designer mand met kleedje en twee bijpassende voerbakjes van 'Les Cadors'. Ook een welkomstpakket met 'Oh My Dog' hondenparfum, hondenshampoo en hondenbadschuim en een aparte roomservice menukaart met speciaal door de chef-kok samengestelde gerechten voor de hond - bijvoorbeeld gepocheerde biefstuk met verse groenten, low-fat yoghurt, vis, rundvleeshamburger en vegetarische maaltijden - ontbreken niet in dit bijzondere Arke arrangement. Daarnaast hebben de trouwe viervoeters toegang tot het sportterrein in het park van dit Franse hotel en is er de mogelijkheid om tegen betaling een hondenoppas, hondenuitlaatservice en hondenbehendigheids-cursussen bij te boeken. De vakantiegids is verkrijgbaar bij alle ANVR reisbureaus. Ook op de stand van World of TUI Reisbureau tijdens de Vakantiebeurs, die van woensdag 14 januari 2004 tot en met zondag 18 januari 2004 plaatsvindt in de Jaarbeurs in Utrecht, is de gids beschikbaar.

Sonja Silva ontvangt eerste hondenvakantiegids
Tijdens de vakdag van de Vakantiebeurs in de Jaarbeurs in Utrecht wordt op dinsdag 13 januari om 13.30 uur op het Julianaplein voor Hal 2 de eerste Arke hondenvakantiegids uitgereikt aan tv-persoonlijkheid Sonja Silva. Sonja Silva is hondenliefhebber en bekend van muziekzender TMF, Yorin Travel, een gastrol in de soap Onderweg naar Morgen en de musical Copacobana. Ook zullen enkele honden en hun baasjes aanwezig zijn.

Klik hier voor digitaal beeldmateriaal


---