Politie Gelderland-Midden

Kootwijkerbroek: vrouw komt om bij verkeersongeval
Publicatiedatum: 12-01-2004

Een 42-jarige vrouw uit Kootwijkerbroek is maandag 12 januari 2004 verongelukt in Kootwijkerbroek. Zij werd aangereden door een 24-jarige man uit Barneveld, die haar geen voorrang verleend zou hebben. Twee kinderen van 7 en 9 jaar oud, inzittenden van de auto van het verongelukte slachtoffer, raakten niet gewond.

De aanrijding vond omstreeks 15.30 uur plaats op de kruising van de Laageinderweg/Westerhuisweg met de Dwarsgraafweg in Kootwijkerbroek. De bestuurder uit Barneveld wilde deze kruising recht oversteken. Daarbij verzuimde hij het overigens ter plaatse aan haar verwondingen overleden slachtoffer voorrang te verlenen. Van alcohol- of drugsgebruik is niets gebleken.

Getuigen
De politie is direct met een uitgebreid onderzoek naar de toedracht begonnen. Getuigen, die nog niet met de politie hebben gesproken, worden dringend verzocht contact op te nemen met de politie onder nummer 0900 - 8844. Dat kunnen getuigen van de aanrijding zijn, maar ook mensen die op een andere manier informatie hebben over de toedracht van dit zo dramatisch verlopen verkeersongeval.

voor nadere informatie:
Bureau Communicatie
politie Gelderland-Midden, district West-Veluwe Vallei Harry Munniksma
0318 688 221

---