Ingezonden persbericht

AAN:
Onze toeristische, journalistieke relaties.

Voorschoten,

Geachte heer, mevrouw,

Als bijlagen zenden wij u de nieuwe brochure van Ardenne & Gaume, samenwerkende vakantieparken in de Belgische Ardennen onder Nederlandse leiding. Het betreft de vier sterren campings:
Parc La Clusure in Bure/Tellin onder leiding van de heer en mevrouw Jan en Nympha Jehee;
Colline de Rabais in Virton onder leiding van de heer en mevrouw Peter en Margreet Karthaus;
Spa d'Or in Sart-lez-Spa onder leiding van de heer Rob Linnemann en mevrouw Anja Heemskerk;
en de drie sterren camping De Chênefleur in Tintigny onder leiding van de heer en mevrouw Fred en Marianne Lemmers.

We geven een kleine opsomming van de belangrijkste nieuwselementen, die wij op dinsdag 13 januari 2004, de vakdag van de Vakantiebeurs in Utrecht, graag aan u toelichten. U kunt ons bezoeken in stand E 038 in hal 8, of tijdens de traditionele borrel van het Belgisch Verkeersbureau voor Wallonië en Brussel, die op dezelfde dag van 16.00 uur tot 18.00 uur wordt geschonken in hal 8.
Natuurlijk treft u in de perskamer een complete persinformatieset van Ardenne & Gaume aan.

Nieuwselementen
"Ardenne & Gaume vakanties" is de titel van de nieuwe brochure. De bij Ardenne & Gaume aangesloten vakantieparken leggen hiermee de nadruk op het feit dat zij complete vakanties aanbieden en zich geenszins beperken tot het verhuren van een accommodatie of kampeerplaats. Voor veel mensen is de kwaliteit van het vakantiepark van cruciaal belang voor een geslaagde vakantie. Daarom heeft de organisatie Ardenne & Gaume een keurmerk geïntroduceerd dat de vakantieganger zekerheid biedt over de aangesloten vakantieparken. U leest hierover meer in de bijgevoegde brochure.

Naar verwachting zal het aantal overnachtingen in het seizoen 2004 verder toenemen. Deze opgaande lijn wordt voornamelijk veroorzaakt door:
Een toename van het zogenaamd luxe kamperen: alle campings verhuren luxe stacaravans en compleet ingerichte bungalowtenten. Daarnaast zijn er verschillende typen bungalows: de Bungalenne op Parc La Clusure, de Colline op Colline de Rabais en de kampeerbungalow op De Chênefleur;

Het uitgebreide aanbod van aantrekkelijke arrangementen voor het voor- en naseizoen waaronder de "Zomerse Senioren Weken" (een compleet arrangement voor 50-Plussers) en de voor- en najaarsarrangementen. Daarnaast worden er verschillende arrangementen aangeboden die zijn gekoppeld aan bijzondere gebeurtenissen of perioden zoals het Paasarrangement, het Hemelvaart-Pinksterenarrangement en het Herfstarrangement.

Zoals u waarschijnlijk al is opgevallen, heeft Camping Vallée de Rabais zijn naam gewijzigd in vier sterren camping Colline de Rabais.

In het kader van 'the proof of the pudding is in the eating' is het altijd mogelijk om zelf nader kennis te maken met één of meerdere campings. Laat het ons weten en we maken hiervoor snel een afspraak.

Namens de leden van de groep Ardenne & Gaume graag tot ziens in Utrecht op
13 januari aanstaande, de vakdag van de Vakantiebeurs.

Met vriendelijke groet,

Peter Wijnen
Extern pr adviseur

Bijlagen op te vragen bij Parc la Clusure info@parclaclusure.be

---- --