Ingezonden persbericht

Gedaanteverwisseling voor mobieltjes en PDA's
'Tijd om bij te praten'!

Breda, 24 december 2003 - Dat er een storm waait door de markt van mobieltjes en elektronische zakagenda's is duidelijk. De zaktelefoon wordt een slim apparaatje met extra's dat veel weg heeft van de traditionele 'PDA'. Terwijl de PDA begint te lijken op het vertrouwde zakmobieltje. Nog niet gesproken over alle technologieën voor draadloos internet, e-mail en softwareprogramma's. Diverse aanbieders verzetten de bakens. Zo sloegen Palm en Handspring kort geleden de handen ineen. Door samen onder de naam palmOne verder te gaan. Wat is de aanpak van palmOne? Zijn de gevolgen merkbaar in de Benelux? Krijgen de mobieltjes en PDA's een nieuwe gedaante? Hoe ziet palmOne de toekomst? Staan er voor eindgebruikers belangrijke veranderingen op stapel? Kortom, hoe ontwikkelt het nieuwe bedrijf zich in een markt waar handhelds en mobiele telefoons een gedaanteverwisseling doormaken.


Tijd om bij te praten met journalisten en analisten, zo vindt Henk Dinkelaar van palmOne Benelux. Hij kiest niet voor een officiële presentatie maar nodigt u uit voor een kort, informeel en interactief debat met volop gelegenheid tot vragen. Dat alles onder het genot van een kopje koffie.

Wanneer debatteert Henk?
Op 13 januari aanstaande van 9.30 tot 11.00. Locatie? Overschiestraat 55 in Amsterdam.
Als u komt dan graag even een berichtje via folkert.oosting@nl.brodeur.com. Voor vragen belt u met Folkert Oosting, 020-487 40 00 of 06-51632303.