Amsterdam RAI

Personeel en Organisatie 2004
11 nov 2003

P&Odia centraal op vakbeurs voor hr-professional

De vijfde editie van de vakbeurs Personeel en Organisatie heeft de Nederlandse HR-professional veel te bieden. Het evenement staat garant voor nieuwe producten en diensten, optimale kennisuitwisseling en oriëntatie op actuele HR-vraagstukken. De bezoeker vindt op de beursvloer uitgebreide informatie over onder meer HRD, consultancy, recruitment en arbeidsmarkt-communicatie. Ook kan men zich op de hoogte laten brengen van de laatste stand van zaken op het gebied van personeelsinformatiesystemen, arbeids-voorwaarden en arbeidsomstandigheden. In theaters zullen daarnaast, evenals vorig jaar, diverse bedrijfspresentaties worden gehouden.

Nieuw dit jaar op Personeel en Organisatie is P&Odia, kennismakingen voor P&O. Hier wordt de klassieke beurs en het congres geïntegreerd tot een nieuwe vorm van kennisuitwisseling en ontwikkeling, waarbij bezoekers en exposanten discussiëren over verschillende actuele themas.
Het centrale thema op P&Odia is De effectiviteit van de P&O-functie. Sarah Westdijk van Amsterdam RAI: In deze tijd gaat het om het boeken van resultaten. Van de P&O-functie wordt, ook op de korte termijn, verwacht dat een herkenbare bijdrage wordt geleverd aan het succes van de organisatie en haar medewerkers. Dit stelt hoge eisen aan professionaliteit en effectiviteit. De P&Oer zal zowel methoden moeten toepassen die hun effectiviteit al ruimschoots hebben bewezen als innovatieve antwoorden moeten formuleren op de nieuwe vragen van deze tijd. Tijdens P&Odia kunnen bezoekers daarom kennis maken met inzichten die hun waarde al lange tijd hebben bewezen en met aanpakken die vernieuwingen op het P&O-vakgebied laten zien. Kluwer is verantwoordelijk voor organisatie en inhoud van deze nieuwe vorm van kennisuitwisseling. The Engagement Group ondersteunt daarbij voor wat betreft het concept en de uitvoering. Het volledige programma van P&Odia is vanaf eind november te vinden op de website www.personeel-organisatie.org.

Speciale aandacht voor P&Oers bij overheid
In samenwerking met het blad Binnenlands Bestuur is er op Personeel en Organisatie speciale aandacht voor P&Oers die werkzaam zijn bij de overheid. Op en rond het Binnenlands Bestuur Plaza geven specifieke deelnemers op het gebied van personeelsmanagement bij de overheid acte de présence en tonen er hun producten en diensten.

Krachtenbundeling
Personeel en Organisatie wordt georganiseerd door Amsterdam RAI en Kluwer. Ook dit jaar wordt het evenement tegelijkertijd gehouden met de vakbeurs ARBO. Omdat P&O'ers vaak ook te maken hebben met een arbobeleid is opnieuw gekozen voor een krachtenbundeling van beide evenementen. Geïnteresseerden kunnen zich via de website www.personeel-organisatie.org registreren voor een gratis bezoek aan Personeel en Organisatie 2004.

Amsterdam, 6 november 2003

Noot voor de redactie /