Ingezonden persbericht Persborrel Western Digital

Beste redactie,

Western Digital gaat het komende jaar veel van zich laten horen! We nodigen u dan ook graag uit voor een informele borrel op 13 januari 2004 om 16.00 uur in restaurant Mercurius in Amsterdam, waar we u kort bijpraten over de ontwikkelingen op harddiskgebied, onze producten en marktfocus. Tevens licht Klaas de Vos, VP International Sales en verantwoordelijk voor de Benelux, het in januari 2004 te lanceren nieuwste product toe: een externe harddisk.

Programma 16.00 Bedrijfsupdate Western Digital en productpresentatie door Klaas de Vos 16.45 Borrelen en bijpraten met Western Digital, gelegenheid om producten te bekijken

Datum: dinsdag 13 januari 2004 Tijdstip: 16.00 uur Locatie: restaurant Mercurius, Prins Hendrikkade 20/21, Amsterdam (tegenover Amsterdam CS) Naast Klaas de Vos zal Heidi Berger, Marketing Director van Western Digital, aanwezig zijn. Klaas en Heidi zijn een groot deel van de dag in Amsterdam. Het is dus ook mogelijk om hen apart te spreken.

Wilt u aanwezig zijn, dan kunt u dat via een reply op deze e-mail laten weten. Voor meer informatie of een afspraak voorafgaand aan de borrel kunt u ons bereiken via 030 - 65 65 070 of marjan@lvtpr.nl.

Met vriendelijke groet, namens Western Digital,

Lammers van Toorenburg Benelux PR Marjan Kok