Dienstenbond CNV

CNV Dienstenbond gaat door op ingeslagen weg bij Cap Gemini 13-01-2004

Wij, als CNV Dienstenbond, zijn van plan om de weg die we in 2003 ten aanzien van Cap Gemini zijn ingeslagen, ook in 2004 voort te zetten. Dit betekent dat we in ieder geval de gesprekken met HR (Henk Wesselo) en met de ondernemingsraden willen vervolgen.

Ook lijkt het van belang om binnen Cap Gemini, waar het ledental langzaam toeneemt, iets aan kadervorming te doen. Dit betekent dat wij u willen oproepen om zich bij bestuurder Wim Burggraaf te melden als u betrokken wilt worden bij het werk dat we als CNV Dienstenbond binnen Cap Gemini willen opzetten. Het kost niet al te veel tijd. De bedoeling is dat u de bestuurder informeert over zaken die spelen binnen Cap Gemini en wij zullen proberen met de door u geleverde informatie wat te gaan doen richting HR of ondernemingsraden. Verder is en blijft het van belang om collegas die nog geen vakbondslid zijn, te overtuigen van het nut ervan.

Welke onderwerpen
In het kader van de toekomstige gesprekken met b.v. HR willen wij u ook vragen aan te geven waaraan aandacht geschonken moet worden. De onderwerpen die prominent naar voren komen, zullen dan aan de orde worden gesteld. Na de gesprekken rapporteren wij u over het resultaat