Politie Zuid-Holland-Zuid

13/01 Ochtend Alblasserwaard en Vijfheerenlanden

13-01-2004 - Persberichten District II

REVOLVER
GORINCHEM- Een man is aangehouden. In de nacht van maandag op dinsdag 13 januari reed deze 32-jarige man uit Gorinchem over de Spijksedijk. De politie hield de man staande en vroeg naar zijn papieren. Op dat moment zag de politie een revolver in de auto van de man liggen. Tevens werden enkele wikkels coke aangetroffen. Alles is in beslag genomen. De man is ingesloten.

POMPBEDIENDE BEDREIGD
PAPENDRECHT- Een pompbediende is bedreigd in het pompstation aan de Burgemeester Keijzerweg. Op maandagavond 12 januari zocht een man ruzie met de pompbediende. Hij schold hem uit en bedreigde de man woordelijk. Toen de man wegliep, reed een ander persoon weg zonder te betalen. Vermoedelijk horen de twee personen bij elkaar.

AUTO INGELEVERD
GORINCHEM-Een 35-jarige man uit Gorinchem is aangehouden. De man reed in de nacht van maandag op dinsdag 13 januari over de Krijtstraat. De man bleek teveel gedronken te hebben om nog te kunnen rijden. Het bleek niet de eerste keer dat de man voor dit vergrijp was aangehouden. Bovendien bleek de man niet in het bezit van een geldig rijbewijs. Zijn auto is daarom in beslag genomen.

GASLUCHT
SLIEDRECHT- In een pand aan de Westerstraat is vermoedelijk brand gesticht. Op maandagavond 12 januari waren diverse brandhaarden te zien in dit leegstaande pand. De gaskraan stond open en er hing een gaslucht. Brandweer en Eneco zijn ter plaatse geweest om de situatie veilig te stellen. Er hebben zich geen ongelukken voorgedaan.

PINAUTOMAAT
PAPENDRECHT- Een 28-jarige man uit Nieuw-Lekkerland is aangehouden. Hij bevond zich op maandagavond 12 januari bij een pinautomaat aan de Espenhof tussen een groepje jeugdigen. De man was zonder aanleiding aan het gillen en was dronken. De politie hield de man aan. Hij werd overgebracht naar het politiebureau.