Gemeente Berkel en Rodenrijs


Vrijstellingen artikel 19, lid 4 WRO

Burgemeester en wethouders van Berkel en Rodenrijs maken bekend dat door de volgende personen een aanvraag om bouwvergunning is ingediend. Deze aanvragen houden tevens een verzoek in om vrijstelling te verlenen van de betreffende bestemmingsplannen ex artikel 19, lid 4 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening. De bouwplannen zijn namelijk in strijd met de ter plaatse geldende hierna te noemen bestemmingsplannen.


· De heer F. van der Burg heeft een bouwaanvraag ingediend voor de locatie Noordersingel 22 voor de bouw van een woning met bedrijfsloods ter vervanging van een te slopen woning en loods op het perceel. Het plan is in strijd met het bestemmingsplan `Noordeindseweg, 14e herziening, 1991´.


· Voor het perceel Noordeindseweg 55 is door de familie Olsthoorn een verzoek binnengekomen om een woning met een paardenstal te mogen bouwen ter vervanging van de bestaande gebouwen. Het plan is in strijd met het bestemmingsplan Noordeindseweg 14e herziening, 1991.


· Bouwmaatschappij Hermes B.V. heeft een aanvraag ingediend voor de uitbreiding van de woningen aan de Burgemeester Hendrixstraat nrs 73-81, 89, 91 en 95 door middel van dakopbouwen. Het plan is in strijd met het bestemmingsplan Noordpolder 1984.

Voordat het college van burgemeester en wethouders een besluit neemt omtrent het verlenen van vrijstelling van het bestemmingsplan, liggen de aanvragen om bouwvergunning met bijbehorende tekeningen c.q. de verzoeken om vrijstelling met ingang van 15 januari 2004 gedurende 4 weken tijdens openingstijden (8.30 13.00 uur) voor een ieder ter inzage bij de balie van de Sector Ruimte in het gemeentehuis, Raadhuislaan 1 te Berkel en Rodenrijs.
Gedurende de termijn van terinzagelegging kunnen schriftelijk zienswijzen tegen de verzoeken om vrijstelling te verlenen worden ingediend bij het College van burgemeester en wethouders, Postbus 1, 2650 AA Berkel en Rodenrijs

Laatste wijziging: 13 januari 2004
Copyright © 2003 Gemeente Berkel en Rodenrijs